Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Licencované akční figurky rychle a levně. Vystavte si celou skvadru Transformers

PR článek
Muži nikdy nevyrostou, a své koníčky z dětství si i v dospělosti rádi vystaví na poličce. Proto jsou vášnivými sběratelé povětšinou muži. V jejich vitrínách tak často naleznete akční figurky filmových postaviček, superhrdinů nebo modely automobilů. Když však dojde na Transformers, můžete zkombinovat to nejlepší hned z obou světů.

Kde koupit levné akční figurky? V dnešní době výhradně přes internet, v kamenných krámech bohužel nikdy nenajdete tak rozsáhlou nabídku. Zpoza monitoru navíc máte čas si jednotlivé modely pořádně prohlédnout, aniž byste vypadali před prodavačem jako podivíni. Také si můžete figurku vyhledat na YouTube, abyste si ji prohlédli v akci. 

U akčních figurek Transformers toto pravidlo platí dvojnásob, jelikož postavičku potřebujete vidět v jejím složeném stavu i rozloženém stavu, ať už fandíte spíše autobotům nebo deceptikonům. Ušetřete při jejich nákupu z internetového obchodu ActionFigureSale.com, kde nakoupíte všechny akční figurky levně

Na vaší skříni se tak bude velebit akční figurka Bumblebee, Optimus Prime, Megatron nebo Brawl. Nebo chcete-li Chevrolet Camaro, náklaďáku, stíhačky, obrněného vozidla nebo tanku. Všechny figurky Transformers jsou oficiálně licencované, takže na budete právoplatně hrdí. V tomto obchodě ovšem naleznete i další levné hračky světových značek, od Marvelu přes DC po Anime seriály. 

Je libo Bumblebee nebo žluté Camaro?

Čmeláka bohužel potkalo zranění z bitvy, díky čemuž nedokáže normálně mluvit a se světem komunikuje výhradně pomocí hlášek z radia. Pro svoji komickou náturu a vzhled se zařadil k těm nejroztomilejším a nejoblíbenějším postavám z filmu. Jeho akční figurka je vyrobena z kvalitních plastů a kovu a dosahuje výšky 18cm. Dá se libovolně a jednoduše transformovat mezi žlutým Camarem a autobotem, a vystavit si jej tak v té či oné podobě dle libosti. 

Optimus Prime, americký sen na šesti kolech

„Jsem Optimus Prime a posílám tuto zprávu všem přeživším aubotům, který nalezli útočiště mezi hvězdami. Jsme tady a čekáme,“ rezonuje v myšlenkách fanoušků od doby, co tato slova vyřkl Optimus Prime. Jeho akční figurka není žádný drobeček, ostatně co čekat od náklaďáku? Vyrobena je opět z kombinace kvalitních plastů a kovu, a dosahuje na výšku 33cm. Proměňte svoji výstavní skříň v parkoviště tiráků

Megatron, pro vyznavače temné strany

Pokud jste spíše na straně deceptikonů, jistě vás uhrane figurka Megatrona, vůdce deceptikonů. Nebo jste možná jen fanoušky militárních zbraní, ve které se tito záporáci proměňují. Ostatně na někoho taková stíhačka působí daleko drsnějším dojmem, než sporťáky. A s výškou 33cm budí skutečný respekt. A co třeba takový tank, ve který se proměňuje neméně zrůdný Brawl?