Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Limitovaná nabídka: Stihněte až 70% slevu na 3D tiskárnu a gravírovací stroj

PR článek

Zdroj: Shutterstock

Víte, co mají společného moderní kutilové, architekti a výtvarníci? Používají revoluční nástroje, které zvyšují jejich produktivitu a dosahují ohromujících výsledků. A dnes vám představujeme tu nejlepší kombinaci: 3D tiskárnu KINGROON KP3S a gravírovací stroj. Tyto nástroje vám otevřou dveře do světa nekonečné kreativity a dokonalé přesnosti.

3D tiskárna KINGROON KP3S

Prvním produktem, který by neměl chybět žádnému kutilovi, je 3D tiskárna. V dnešní době se 3D tiskárna stává pomalu ale jistě samozřejmostí. Je ale více než jasné, že pokud s 3D tiskárnou začínáte nebo pokud bydlíte v menším panelákovém bytě, nepotřebujete velkou profesionální tiskárnu, která je zbytečně prostorná.

Model KNOGROON KP3S je z tohoto úhlu pohledu ideální pro začátečníky, tedy velice skladná. I přes to ale nabídne maximální tiskový prostor 180x180x180 mm. Uživatelé pak jistě ocení i rychlé nahřívání desky, která je vybavena speciální fólií, aby se vaše výrobky daly z této desky snadno odebrat. Nemusíte tak používat žádné škrabky na odstraňování.

Potěší í vysoká přesnost, která je docílena dvojitou kolejnicí a dvojitým chladícím ventilátorem, což je v kombinaci s vysokou rychlostí tísku 100 mm/s značka ideál. Tiskárna samozřejmě obsahuje veškeré standardní funkce a bezpečnstní prvky, jako je obnovení tisku při výpadku napájení či detekce přerušeného vlákna. Veškeré ovládání je pak zcela intuitivní, a to hlavně díky praktickému LCD displeji.

3D tiskárnu KINGROON KP3S nyní naleznete v -51% slevě v internetovém obchodě Cafago, a to navíc s dopravou zdarma za 3-5 pracovních dní. Využijte při nákupu náš slevový kupón CAFAGOFF3 pro ještě vyšší slevu. Nabídka je ovšem kusově omezena, mrkněte se tedy, zda na vás ještě nějaká zbyla. 

Gravírovačka ATOMSTACK A5 Pro

Chcete-li začít s profesionálním gravírováním, ATOMSTACK A5 Pro je ideální volbou. S nejmodernějším designem a vysokým výkonem nabízí tento model revoluční možnosti gravírování a řezání. Jednou z největších výhod ATOMSTACK A5 Pro je oční ochrana, která chrání vaše oči před laserovým paprskem, takže při s nám nebudete potřebovat ochranné brýle. Tento inovativní design znamená nejen úsporu nákladů na brýle, ale také pohodlí při práci. 

Díky celokovové konstrukci je gravírovačka ATOMSTACK A5 Pro mimořádně pevná a odolná, což zaručuje maximální přesnost gravírování. Montáž zařízení je rychlá a jednoduchá, a většinou ji lze dokončit během pouhých 10-20 minut. S vylepšeným pevným laserem je gravírování možné provádět bez nutnosti upravovat zaostření. Nový laser dokáže současně kombinovat přesné gravírování a vysokou energii řezání. Laser s pevným zaostřením nabízí stabilnější výkon než zoomovací laser, což zajišťuje vyšší přesnost a spolehlivost při práci.

Ultra-jemný kompresní laser ATOMSTACK A5 Pro poskytuje laserový výkon 4,5-5,5 W, což znamená rychlejší a přesnější gravírování. Jeho laserové zorné pole se zmenšilo na 0,23 mm², což umožňuje snadno řezat dřevo o tloušťce až 12 mm a černý akryl. Přístroj dokáže také přímo gravírovat hladkou nerezovou ocel a keramiku.

Gravírovací stroj ATOMSTACK A5 Pro nyní naleznete v -70% slevě v internetovém obchodě Cafago. Využijte při nákupu náš slevový kupón DEFISHSI3 a získejte ještě vyšší slevu. I tato nabídka je však omezena pouze na 182 kusů a více než polovina už je pryč.