Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pořiďte si vlastní doménu a kvalitní webhosting

PR článek
K profesionální prezentaci jednotlivců a firem patří i vlastní webové stránky. A jestli chcete udělat ještě lepší dojem, tak zkuste vlastní doménu.

Pokud jako firma či jednotlivec chcete vystupovat profesionálně, tak v dnešní moderní době se už jen velice těžko obejdete bez prezentace formou webových stránek. Součástí každého produktu, služby, novinek či informací je internet, který má svoje nespočetné množství uživatelů po celém světě a když uživatelé něco chtějí, tak hledají právě na internetu.

Abyste pro uživatele a svoje současné i budoucí zákazníky působili co nejlépe a profesionálně, tak ještě dokonalejší dojem uděláte vlastní doménou a výběrem kvalitního webhostingu.

Co je vlastně doména?

Jde o záležitost, kterou uživatelé internetu využívají neustále. Doména je vlastně doménové jméno a jde o jedinečnou internetovou adresu, kterou nesou vaše webové stránky.

Výhodou je, že si můžete vybrat pro svoji doménu název, jaký jen chcete a klidně může nést název vaší firmy, produktu nebo služby, vaše jméno a podobně. Stejně tak můžete využít vlastní doménu pro elektronickou komunikaci, tedy v názvu emailové adresy, který se nachází za zavináčem.

Nejdůvěryhodnější postoj uživatelů internetu vzbudíte výběrem české domény, která má koncovku .cz. Správcem české domény je sdružení CZ.NIC, které kromě jiného zajišťuje zabezpečení domén, registr doménových jmen a poskytuje seznam ověřených registrátorů české domény.

Na tomto seznamu najdete i zkušeného registrátora společnost TELE3, která poskytuje další profesionální internetové a telekomunikační služby, mezi které patří i hostingové služby jako například serverhosting, webhosting nebo speciální hosting pro WordPress.

Co je webhosting?

Teď, když už máte vlastní doménu, tak jí potřebujete dostat na internet. Takže vlastně je potřebné zajistit doméně prostor na internetu k tomu, aby byla dostupná.

A právě tady nastupují služby, které vám zajistí společnost TELE3 formou webhostingu. Webhosting je služba, která funguje jako pronájem prostoru na některém serveru. Poskytovatel TELE3 vám tedy pronajme tento prostor, abyste vy mohli provozovat svoje webové stránky. Webhosting je rozhodně méně nákladné řešení, než kdybyste se o vše museli postarat sami.

K těmto službám společnost TELE3 nabízí další speciální ponuku a sice hosting pro WordPress. WordPress je open source redakční systém, který pomáhá zkvalitňovat vaší internetovou prezentaci. Díky této speciální službě od TELE3 získáte v první řadě odladění, protože díky jeho popularitě na něm běží cca 30 % všech webů. Dále se můžete spolehnout na rychlost, výkon a stabilitu a bez problémů si tak užívat výhody tohoto systému. Pro ještě vyšší komfort máte možnost výběru hned ze tří variant programů, které se přiblíží vašim individuálním potřebám.