Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Pouze 10 kusů denně: Pořiďte si chytrý náramek o 60 % levněji

PR článek
Každý den v 11:00 našeho čase máte jedinečnou příležitost udělat něco pro své zdraví i pro svoji peněženku. Musíte ovšem splňovat jedinou podmínku, kterou je rychlost. Masivní sleva je jen pro 10 nejrychlejších z vás.

Chytré náramky se běžně pohybují v cenové relaci od 1000 Kč výše. Díky slevové nadílce internetového obchodu Gearbest však můžete mít Elephone Ele Band 5 za pouhých 9 dolarů (200 Kč), tedy ještě méně, než kolik si tuzemské obchody účtují za obyčejný řemínek. Sleva je ovšem tak masivní, že platí jen pro 10 nejrychlejších z vás

Zkuste své štěstí a podívejte se, zda na vás vůbec nějaký kousek ještě zbyl. Případně si odkaz založte a vyčkejte na zítřejších 11:00, kdy se zásoby opět obnoví!

Chytrý náramek Elephone Ele Band 5 je laděn do stylové černé barvy, aby působil elegantně na každé ruce a s radostí jste jej nosili po celý den. Přehled všech vašich denních aktivit a tělesných funkcí si ověříte v detailním přehledu buďto přímo na 0.96 palcovém TFT display náramku, nebo skrze mobilní telefon, který se zařízením propojíte bezdrátově pomocí Bluetooth 4.0.

Elephone Ele Band 5 snímá bez přestávky vaše denní aktivity, kroky, spálené kalorie, průměrný srdeční tep i kvalitu spánku. Dokonce vás varuje, pokud se blížíte k nebezpečným hranicím, příliš se flákáte nebo naopak své tělo přetěžujete.

Využití pro něj ovšem najdete i nad rámec zdravého životního stylu, a to díky propojení s aplikacemi Facebook, WhatsApp, WeChat, Line, QQ, Skype, Twitter a dalšími aplikacemi, ze kterých náramek čerpá notifikace a ohlašuje hovory či SMS zprávy.

Samozřejmostí pro fitness je dlouhá 10denní životnost a voděodolnost, která dosahuje úrovně IP67. Spolehlivě vás tak ochrání před deštivými dny, kyselinami vlastního těla i kosmetickými přípravky. Můžete jej tak nosit 24 hodin denně, 7 dní v týdnů a starosti nechat stranou.

Až do konce týdne seženete chytrý náramek Elephone Ele Band 5 za symbolickou třetinku ceny každý den od 11:00 v internetovém obchodě Gearbest, vždy do vyprodání 10 kusů. Akce je sdílená s celým světem, tak nezoufejte, pokud vám tentokrát kusy pláchnou. Odkaz si raději uložte, nahoďte v mobilu upozornění a další dny jděte svému štěstíčku naproti.