Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Připravte se na léto! Nafukovací paddleboardy Lixada a WKERSIY nyní se slevou

PR článek
Plánujete trávit dovolenou u vody? Vyzkoušejte cestovní paddleboardy o délce 3,2 metru, které svou cenou nadchnou nejednoho sportovce.

Paddleboarding je skvělý způsob, jak si užít vodní sporty, ať už jste na moři, rybníku nebo na řece. Dnes se podíváme na dva modely, které jsou ideální jak pro začátečníky, tak pro zkušenější nadšence do paddleboardingu, a navíc je nyní můžete zakoupit se slevou.

Nafukovací paddleboard Lixada

Tento nafukovací 3,2 metru dlouhý paddleboard je ideální pro každého milovníka vodních sportů. Je snadno ovladatelný, vhodný na klidnou vodu i na divoké vlny. Díky své konstrukci z posíleného PVC materiálu a protiskluzové EVA podložce je paddleboard Lixada extrémně stabilní a odolný. Jeho maximální nosnost činí 150 kg.

Mezi další přednosti nafukovacího prkna patří bezpečnostní popruhy a kotvící systém pro snadné uchycení. Po vyfouknutí ho můžete jednoduše srolovat a uložit do batohu společně s dalším příslušenstvím, jako jsou nastavitelné pádlo, ruční pumpa, opravná sada, fina a bezpečnostní šňůra na kotník.

Lixada nafukovací paddleboard nyní seženete v 68% slevě v internetovém obchodě Cafago za 3230 Kč s dodáním za 96 Kč z německého skladu do 3-5 pracovních dní.

Nafukovací paddleboard WKERSIY

WKERSIY paddleboard je díky své extra široké konstrukci ideální pro začátečníky. Jeho konstrukce z odolného PVC materiálu je velmi pevná, maximální nosnost je také až 150 kg. Protiskluzová měkká EVA podložka zvyšuje stabilitu a bezpečnost, zatímco trojice spodních ploutví umožňuje snadné ovládání a vynikající manévrovatelnost. Jeho rozměry jsou 320 × 83 × 15 centimetrů.

Tento model paddleboardu je ideální pro dospělé, mládež a dokonce i domácí mazlíčky. Hodí se na širokou škálu aktivit od jógy až po rybolov. Dá se rychle nafouknout a je přenosný. Součástí balení je také pádlo, ruční pumpa, taška, opravná sada a bezpečnostní šňůra na kotník.

Objednejte si WKERSIY paddleboard na webu Cafago a můžete ušetřit 58 % z ceny. Aktuálně je k dostání za 3180,55 Kč + doručení.za 96 Kč z německého skladu. Nabídka je však časově omezená a za tuto cenu je k dispozici pouze omezený počet kusů.