Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Připravte se na zimu. Chytré vytápění vám sníží poplatky za energie až o 30 %

PR článek
Chladná zimní období dokáží vybílit nejen města, ale také vaše peněženky. Přestože si vaše domácnost nestěžuje, zebou ji venkovní teploty podobně jako vás. Pouhým zapnutím topení situaci ovšem nevyřešíte. Takový přístup se vám vrátí s příštím vyúčtováním i s úroky. Změňte jej a svěřte vytápění domácnosti do rukou umělé inteligence.

Za okny už se rýsuje počasí, které opět bude trhat mrazivé rekordy. Proto je nejvyšší čas se na následujících několik měsíců připravit a najít řešení, které s krutými mrazy svede souboj, aniž bychom později brečeli nad doplatky. Vězte, že můžete ušetřit až třetinu svých stávajících poplatků. Využít každé skulinky ovšem není v lidských silách, a tak je nejlepší se obrátit na umělou inteligenci.

Nadělte si pod stromeček konečně dárek, který naopak do rodinné kasičky peníze přinese. Dánská společnost Danfoss patří mezi průkopníky dostupných systémů chytrého vytápění. Nabízí ideální řešení do každé domácnosti za zlomek běžných cen. Recenze uživatelů dokazují, že se systémy Danfoss Link či Danfoss Eco můžete očekávat až 30% úspory na energiích.

Spočítejte si své potenciální úspory v oficiální kalkulačce.

 

Chytré vytápěcí systémy Danfoss se starají o teplotu vaší domácnosti každý den, každou hodinu. Vytápějí dle přednastaveného rozvrhu, aby snížily svoji výhřevnost například v době, kdy jste v práci nebo na dovolené. Kompletní přehled o teplotách jednotlivých pokojů budete mít jako na dlani, díky integraci s mobilní aplikací, se kterou můžete kontrolovat stav svého domova klidně z druhé strany světa.

Instalace je tak jednoduchá, že po rozbalení dárku můžete začít šetřit klidně do pěti minut. V případě zakoupení nové řady Danfoss Eco, která vyniká právě svojí jednoduchostí, stačí odpojit starou termostatickou hlavici, namontovat novou a stáhnout aplikaci Danfoss EcoTM App, ve které se postaráte už jen o detaily.

Stáhněte si aplikaci již teď bezplatně a prozkoumejte, jaké možnosti systém nabízí.


Termostatické hlavice Danfoss Link™ Connect a Danfoss Eco zapojíte hravě sami, obrátit se ovšem můžete na profesionální instalatéry, kteří veškerý proces obstarají za vás. Produkty zakoupíte i online v největších obchodních řetězcích.

Mrkněte také na mapu nejbližších prodejců, kteří vám v případě potřeby pomohou i s odbornou instalací, se kterou navíc získáte pětiletou záruku a garanci opravy nebo výměny za nejnovější model.