Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

QCY T1C TWS jsou bezdrátové pecky s kapacitou na 24 hodin hraní. A za pár kaček!

PR článek
Bezdrátová sluchátka nám umožnila si plně užít poslech hudby, aniž by nám před nosem kmital kabel, zadrhával se pod trikem, zarážel se o kapsu, a nakonec se vyviklal. Absence kabeláže nese řadu výhod, ale s kapacitou baterie marně bojuje. Tedy až doposud.

Tradiční drátová sluchátka postupně odcházejí do věčných lovišť, a zanedlouho je plně nahradí bezdrátové varianty. I zastánci klasického jacku jim přicházejí postupně na chuť, jelikož svoboda pohybu, kdy mezi telefonem a uchem nevede nebezpečná liána zavádějící o oblečení a kapsy, je k nezaplacení. Nemluvě o tom, že podobné komplikace přivedou taková sluchátka do dřívějšího hrobu, a vy je tak musíte každou chvíli měnit. Na rozdíl od bezdrátových.

Bezdrátová sluchátka se stanou vašimi hudebními parťáky na dlouhé tratě. A proto je potřeba jejím výběrům věnovat dostatečnou pozornost. A pokud se na ně chcete spoléhat i na těch nejdelších tratích, pak se rozhodně mezi hlavní faktor řadí jejich výdrž. Bezdrátové pecky QCY T1C TWS se rozhodly tyto hranice překonat.


Tyto pecky totiž disponují vlastní powerbankou ukrytou uvnitř krabičky, ve které se nachází 380 mAh šťávy. Samotná sluchátka jsou schopná na jeden nabíjecí cyklus o kapacitě 43 mAh vydržet 4-5 hodin nepřetržitého poslechu. Čistě logicky se tedy uvnitř krabičky ukrývá několik nabíjecích cyklů. Při běžném používání a skladování vydrží v této kombinaci až 24 hodin, než je budete muset strčit do elektřiny.

QCY T1C TWS disponují bezdrátovou technologií Bluetooth 5.0 s jednoduchým párováním, ergonomickým tvarem a vestavěným mikrofonem. Samozřejmě můžete pomocí poklepání zdvihat či odmítat hovory a ovládat či přeskakovat písničkyKompletní specifikace naleznete na stránkách produktu.