Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Revoluce v úklidu: Tři chytré vysavače pro čistý domov

PR článek
Objevte moderní technologie, které promění váš rutinní úklid v hračku. Představujeme trio inovativních vysavačů za skvělou cenu.

Udržet domácnost čistou může být především v rodinách s dětmi velmi náročný úkol, ale moderní technologie nám mohou úklid velice usnadnit. Představíme vám tři šikovné pomocníky do domácnosti, které vám ušetří spoustu času i energie.

Tyčový vysavač 2v1 ENCHEN V1

ENCHEN V1 je multifunkční ruční vakuový vysavač, který zvládne vysát jak drobné nečistoty, tak i větší plochy. Mezi jeho přednosti patří silný motor o příkonu 650 W a výkonné sání 14 kPa, jenž si poradí s jakýmkoliv nepořádkem. Dlouhý pětimetrový kabel a hmotnost pouhých 1,45 kg dělá z vysavače ENCHEN V1 ideální volbu pro každodenní úklid.

Klíčové vlastnosti:

  • Design 2v1 – Spotřebič lze použít jako ruční nebo tyčový vysavač.
  • Velká nádoba na prach – Objem 1,2 l umožní méně časté vysypávání nádoby.
  • HEPA filtr – Efektivně zachytí i ty nejmenší prachové částice.
  • Samostatně stojící konstrukce – Vysavač můžete odkložit kdykoliv během úklidu.

Jestli vás tyčový vysavač ENCHEN V1 zaujal, najdete jej s 69% slevou za výhodnou cenu 953,76 Kč na webu TomTop. Doprava je zdarma a zboží se odesílá z německého skladu..

Robotický čistič oken Liectroux HCR-10

Zapomeňte na namáhavé mytí oken. Robotický čistič Liectroux HCR-10 se o vaše okna postará sám. Tento praktický pomocník s výkonným sáním 2800 Pa a třemi automatickými režimy čištění vám pomůže mít okna čistá jako ze škatulky. Vysavač disponuje baterií 500 mAh a ochranou proti výpadku proudu.

Základní funkce:

  • Tenké tělo – Pouhých 6,8 cm na výšku umožňuje snadný pohyb.
  • Automatické rozprašování vody – Nádrž na 30 ml pro efektivní čištění.
  • Inovativní atomizační trysky – Vytváří jemnou mlhu pro rozpuštění nečistot.
  • Široké využití – Vysavač je vhodný na zrcadla, mramorové stěny i dlaždice.

Chcete-li čistá okna mýti, není nic jednoduššího, než na TomTop zabrousiti, kde vysavač Liectroux HCR-10 najdete za skvělou cenu za 2766 Kč (včetně dopravy) s 44% slevou.

Robotický čistič oken Liectroux HCR-09

Pro fajnšmekry, kteří hledají ještě výkonnější řešení, je tu model Liectroux HCR-09. Tento robot na čištění oken nabízí taktéž silné sání 2800 Pa, ale k tomu přidává další pokročilé funkce. Mezi jeho přednosti patří například hmotnost pouhých 1,1 kg a tichý provoz.

Důležité parametry:

  • Dvoustupňový proces čištění – Napodobuje ruční čištění pro odstranění odolných nečistot
  • Japonský bezkartáčový motor – Zajišťuje rychlost čištění až 5 minut na metr čtvereční.
  • Vysoce hustá čisticí tkanina – Efektivně odstraňuje všechny druhy nečistot.
  • Nepřerušitelný zdroj napájení (UPS) – Zaručeno 20 minut provozu i při výpadku proudu.

Výkonný robotický čistič oken Liectroux HCR-09 je k dostání také na eshopu TomTop za 2289 Kč. Zboží se odesílá zdarma ze skladu v EU do 3–5 pracovních dnů.

Ať už potřebujete rychle uklidit drobné nečistoty nebo důkladně vyčistit okna, tyto tři produkty vám pomohou udržet váš domov v perfektní čistotě s minimálním úsilím. Investujte do chytrých pomocníků a užívejte si více volného času ve svém dokonale čistém domově každý den.