Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Robotický vysavač ROIDMI EVA získal na crowdfundingu přes milion dolarů

PR článek
Společnost ROIDMI se stala průkopníkem na poli chytrých vysavačů a těší se oblibě ve více než 100 zemích světa. Jejich nejnovější model ROIDMI EVA Plus dokonce nadchnul potenciální uživatele natolik, že jeho vývoj pomohli sami zafinancovat pomocí crowdfundingového portálu IndieGogo, na kterém produkt vysbíral přes více než 1 milion dolarů. Na náš trh se tento produkt dostal teprve vloni.

Mopové nástavce u běžných robotických vysavačů musíte čistit ručně a pokaždé se handrkovat s jejich sundaváním a nasazováním. Zatímco konkurence se zasekla ve vývoji, z ROIDMI EVA už je zodpovědný mládenec, který se sám dojde opláchnout, vyčistit a usušit. Disponuje totiž funkcí automatického čištění, vyprazdňování a dokonce sušení mopovacích podložek, které zároveň vydezinfikuje a zbaví bakterií i plísní. 

Oproti ROIDMI EVA působí konkurenční produkty jako menší oxymoron, přeci jen čištění nástrojů na čištění zní drobet ironicky. Zbavte se dalších starostí s úklidem. Samočistící chytrý vysavač ROIDMI ocení především rodiče, kteří už tak mají dost práce s výchovou dítěte. Stejně tak pomůže rodičům těchto rodičů, kteří by rádi ulevili svým zádům. A lidé vytížení jinými povinnostmi jistě ocení, že už nikdy nenechají vlhký mop zplesnivět. 

ROIDMI EVA je vybaven domácí stanicí, kde se nachází dvě čtyřlitrové nádoby s tím, že jedna je pro čistou vodu a druhá pro vodu použitou. Zároveň v této stanici najdeme i odpadkový pytel o objemu tři litry, který by vám měl vydržet až dva měsíce.

Během práce se všechny důležité údaje zobrazují přímo na barevném LED displeji, takže máte vždy přehled o tom, co se zrovna děje. Právě tyto výhody a kvality modelu ROIDMI EVE přilákaly zájem uživatelů a investorů a na portálu Indiegogo se vybralo více než milion dolarů.

Tito proaktivní fanoušci byli samozřejmě odměněni zasláním samotného vysavače po jeho loňském vstupu na trh. A ačkoliv již tento vysavač naleznete v tuzemských obchodních řetězcích, stále je výhodnější jej zakoupit prostřednictvím IndieGogo, kde jej naleznete za lepší než na běžném trhu