Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Roy Taylor z Nvidie nastupuje do AMD

Roy Taylor
AMD získává posilu v podobě Roy Taylora. Zastávat bude pozici viceprezidenta společnosti a povede globální prodeje, za úkol bude mít především posílení celosvětových distribučních kanálů AMD.

Roy Taylor se pohybuje v branži zhruba pětadvacet let, z čehož celou dekádu strávil prací pro Nvidii, kde zastával řadu pozic jako vice president Telco Relations, CTO pro PCGA nebo vice president prodeje grafických procesorů a vice president prodeje pro region EMEA. Po odchodu z Nvidie nastoupil na přelomu roku 2010/2011 do MasterImage 3D, která se zabývala stereoskopickým zobrazováním a především 3D zobrazením bez použití brýlí.

Druhou polovinu loňského roku pracoval Taylor pro RightWare, společnost, která vznikla odštěpením mobilní divize Futuremarku (známého řadou testovacích aplikací 3D Mark a PC Mark). RightWare předtím vyvíjel mnohá uživatelská rozhraní pro mobilní zařízení, vyvíjel například UI pro Audi, na němž se po stránce akcelerace podílela Nvidia.

V AMD se Taylor přidá do týmu Johna Byrnea a mezi jeho úkoly bude patřit hledání a využití nových příležitostí v rámci distribučních kanálů. To je s ohledem na nástup AMD do nových trhů - tabletů a hybridních zařízení s novou generací APU - v podstatě klíčová role.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Roy Taylor z Nvidie nastupuje do AMD

Žádné komentáře.