Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Rozjeďte DIY projekty: Gravírovačku Swiitol C24 Pro pořídíte i s příslušenstvím

PR článek
Oblíbenou gravírku Swiitol C24 Pro si můžete aktuálně zakoupit za výhodnou cenu samostatně, nebo včetně bohatého příslušenství.

S inovativními technologiemi můžete snadno přenést své umělecké vize a nápady do materiální formy. V současné době se nejvíce rozmáhá fenomén laserových gravírovacích strojů, které vám otevřou dveře k nekonečné kreativitě. Pojďme si blíže představit model Swiitol C24 Pro, jenž je nevídaně přesný a efektivní.

Laserová gravírovačka Swiitol C24 Pro 24W

Gravírovací stroj Swiitol C24 Pro nabízí pracovní plochu 400 × 400 mm, takže máte dostatek prostoru gravírovat či prořezávat i větší předměty. Laser s velikostí paprsku 0,08 × 0,01 mm a výkonem 20–24W zvládne vyrýt libovolné tvary na velké množství materiálů – dřevo, překližku, nerezovou ocel, kov, keramiku, sklo, plast, bavlněnou tkaninu, břidlici a další. Laserový paprsek dokáže prořezat 20 mm silné dřevo paulovnie, 12 mm silný černý akryl a na více řezů také MDF desku tloušťky 10 mm.

Gravírování probíhá rychlostí až 30 000 mm/min., což je zhruba dvakrát tolik než nabízí jiné modely na trhu. Během pracovního procesu nemusíte nosit žádné ochranné brýle, neboť je gravírovačka vybavena panoramatickým filtrem, který zachytí 97 % ultrafialového záření. Předností zařízení je nízká hlučnost, která dosahuje maximálně 40 dB.

Specifikace:

  • Gravírovací plocha: 400×400 mm
  • Příkon stroje: 120 W
  • Světelný výkon laseru: 20–24 W
  • Vlnová délka laseru: 455 ± 5 nm
  • Přesnost gravírování: 0,01 mm
  • Hmotnost stroje: 4,6 kg
  • Maximální rychlost gravírování: 30 000 mm/min.
  • Velikost laserového paprsku: 0,08×0,01 mm

Gravírovačka Swiitol C24 Pro běží na operačních systémech Win XP, Win 7, Win 8, Win 10 a nechybí ani kompatibilita s počítači Mac. Podporuje klasický gravírovací software (například LaserGRBL nebo LightBurn). Napájení gravírovacího stroje je 100–240V AC 50/60Hz a výstup je 12V 5A.

Bleskový výprodej

Laserovou gravírovačku Swiitol C24 Pro 24W můžete s naším slevovým kódem SWC24PR pořídit za krásných 8 800 Kč na webu TomTop. Ale pozor! Nabídka platí jen na omezený počet kusů. Doručení je zdarma, zboží je po nákupu expedováno do 24 hodin.

V nabídce eshopu TomTop najdete gravírku Swiitol C24 Pro za akční cenu i v sadě s užitečným příslušenstvím. Za cenu 13 087 Kč získáte vzduchové čerpadlo (Air Assit Pump), rotační válec (Rotary Roller) a voštinový gravírovací stůl/panel (Honeycomb Working Table). Když v košíku zadáte slevový kód SW202450 můžete si cenu ponížit dokonce na 12 874 Kč.

K čemu slouží příslušenství?

Vzduchové čerpadlo Air Assit Pump zajišťuje během gravírování a řezání rychle snižovat povrchovou teplotu předmětů, což pomáhá zamezit zkreslování barvy a zajistit hladké linie po celou dobu chodu. Pumpa je kompatibilní i s dalšími laserovými gravírovacími stroji Swiitol (C18 PRO, C24 PRO, E6 PRO, E18 PRO, E24 PRO a podobné).

Dalším příslušenstvím v ceně je rotační modul Rotary Roller 4v1. Tato zajímavá pomůcka vám rozšíři pole působnosti do dalšího rozměru. Válec vám totiž usnadní gravírování na zaoblené a kulaté předměty, jako jsou hrnečky, skleničky, koule, prsteny a podobně až do délky 1 metru.

Na konec tu máme voštinový pracovní panel Honeycomb Working Table o velikosti 400×400 mm, který zabraňuje přilepení materiálu a umožňuje odvod výfukových plynů vznikajících při gravírování. Slouží jako účinná ochrana pracovní plochy a také pro rychlé rozptylování tepla do okolí.