Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Sjednoťte svá data do klíčenky: Flashdisk od Xiaomi zapojíte do PC i smartphonu

PR článek
S příchodem chytrých telefonů už nepoužíváme primárně k práci a zábavě pouze počítač, ale stále více pracujeme s oběma zařízeními zároveň. Mnohdy pak máme problém si pamatovat, zda některý dokument, fotografie či jiná data máme uložená v telefonu nebo na flashce. Sjednoťte je do jediného úložiště.

Klasické flashdisky ztratily svoji praktičnost s příchodem chytrých telefonů, jelikož jsme svoji produktivitu přesunuli z běžných počítačů právě do přenosných zařízení. Staré flashdisky si ovšem s mobilními telefony nerozumí, a tak nám začaly chytat v domácnosti prach a k záloze na toto médium se uchylujeme jen výjimečně. Xiaomi Jessis U Disk je však vrací do popředí a navrátil jim smysl, který oceníme všichni. 

Xiaomi Jessis U Disk rozšířilo své výstupy o USB-C konektor, který vložíte do každého moderního smartphonu. Xiaomi Jessis U Disk oceníte při práci, ve škole, na cestách i doma. Všechny své prezentace, dokumenty a materiály můžete mít na jednom místě, aniž byste se zdržovali jejich ustavičným přesunem. Jeden adresář, nekonečno zařízení. Bez závislosti na připojení ke cloudu.

Xiaomi Jessis U Disk oceníte také na dovolené, když vás přepadne notifikace o docházejícím místě. Stačí flashdisk vložit do telefonu a ihned máte až o 128 GB navíc. Majitelé duálních SIM karet v zařízení, které nedisponuje ještě odděleným třetím slotem pro paměťové karty, ocení takovou flashku hned dvojnásob.


Xiaomi Jessis U Disk je k dispozici hned v několika kapacitách, od 32 GB přes 64 GB až po 128 GB. Nejmenší verze vás vyjde zhruba na 270 Kč. Česká Republika ovšem usnula na vavřínech a v tuzemských obchodech tento kousek prozatím neseženeme. Naštěstí je k mání na celosvětovém internetovém obchodě Ebay, který poskytuje dopravu zdarma a garanci vrácení peněz.