Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Sleva až -66% na 3D tiskárny pro začátečníky i pokročilé: Stihněte poslední kusy

PR článek

Zdroj: Shutterstock

V současném technologickém světě se stávají 3D tiskárny stále populárnějšími a přístupnějšími. Umění přeměnit digitální návrhy na fyzické objekty přímo ve vaší domácnosti se stává realitou díky pokrokům v oblasti 3D tisku. V dnešním článku se podíváme na dvě skvělé 3D tiskárny, které zaujmou jak začátečníky, tak pokročilé uživatele: Creality Ender 3 a FLSUN V400 FDM.

Nechte své kreativitě volný průchod a objevte nekonečnou škálu možností, které 3D tisk nabízí. S jejich širokou kompatibilitou s různými typy tiskových vláken a flexibilitou v použití jsou tyto tiskárny skvělým nástrojem pro designování vlastních produktů, prototypování, vzdělávání či dokonce umělecké experimenty. Bez ohledu na to, zda jste začátečníkem v 3D tisku nebo zkušeným uživatelem, 3D tiskárny Creality Ender 3 a FLSUN V400 FDM vám poskytnou kvalitní tisky s vysokou přesností a rychlostí. 

Oba tyto modely jsou dodávány za příznivé ceny a jsou dostupné ve skladech na území Evropské unie s dopravou zdarma, což znamená, že nemusíte čekat dlouho na doručení a nemusíte se starat o dodatečné poplatky. 

Creality Ender 3

Creality Ender 3 je 3D tiskárna, která přináší vysokou přesnost tisku až ±0,1 mm. S velkou tiskovou plochou o rozměrech 220 * 220 * 250 mm a jednodílnou strukturou šetří prostor, aniž by ubrala na kvalitě. Extrudér MK-10 výrazně snižuje riziko ucpaní a špatného vytlačování, zatímco rychle se zahřívající podložka dosáhne teploty 110 °C za pouhých 5 minut, což vyhovuje požadavkům na rychlé ohřevy a tisky. CNC obrábění montážní drážky Y-lišty zajišťuje přesnou polohu a stabilní rám s vysokou kvalitou tisku.

S využitím lineárního ložiskového systému V-slot a pohyblivých částí na kolečkách tiskne velmi tichým a plynulým způsobem. Díky velké ruční otočné matici je také snadné vyrovnání tiskové platformy. Creality Ender 3 je kompatibilní s různými 1,75 mm tiskovými vlákny, jako je PLA, ABS, TPU a dalšími. S širokým spektrem aplikací je ideální pro návrh produktů, modelování hraček, architektonický design, výrobu dílů a mnoho dalšího.

3D tiskárnu Creality Ender 3 nyní naleznete v -66% slevě v internetovém obchodě Cafago. Součástí je i doprava zdarma do 1-2 pracovních dní. Tato nabídka je ovšem kusově omezena na prvních 200 kusů. 

FLSUN V400 FDM

Další 3D tiskárnou, kterou bychom vám rádi představili, je FLSUN V400 FDM. Tato tiskárna nabízí rychlý tisk a velkou tiskovou plochu o rozměrech 300 * 410 mm. S maximální rychlostí tisku 400 mm/s je výrazně rychlejší než průmyslový standard, což vám ušetří spoustu času místo čekání na dokončení tisku.

FLSUN V400 FDM je vybavena odnímatelnou platformou PEI z pružinové oceli, která zajišťuje pevnou přilnavost první vrstvy tisku, ale zároveň umožňuje snadné odstranění hotového modelu. Horké lůžko tiskárny je schopné dosáhnout teploty až 110 °C, což umožňuje tisknout rz různých materiálů, a to včetně PLA, PETG, dřeva, ABS, PC a TPU.

Jednoduchost a zábava jsou klíčovými prvky FLSUN V400 FDM. Je navíc vybavena 7palcovou širokoúhlou IPS obrazovkou a předinstalovaným plným firmwarem Klipper, což znamená, že je připravena k použití bez nutnosti další konfigurace. Přímý extrudér s ultralehkým designem a krátkým dosahem poskytuje vysokou vytlačovací sílu a je schopen zvládnout tisk až do teploty 300 °C.

FLSUN V400 FDM také nabízí unikátní design mechanického ramene s použitím vysoce pevných uhlíkových vláken, hliníkové skořepiny a odolného ložiska POM. Tento lehký design bez volného pohybu a dvouosý drát zaručuje vysokou přesnost při vysokorychlostním tisku. Podporuje také detekci filamentu, což znamená, že tiskárna se automaticky zastaví po spotřebování materiálu a bude pokračovat v tisku po výměně filamentu.

3D tiskárnu FLSUN V400 FDM nyní naleznete zlevněnou v internetovém obchodě Cafago o sympatických -45%. Využijte našeho slevového kupónu WSEDHOFDE a získejte jej ještě za výhodnější cenu se slevou -60%! Součástí i této nabídky je doprava zdarma do 1-2 pracovních dní.