Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Slevy do korony i domů: Využijte až 70% akce na FFP2 respirátory a 3D tiskárny

PR článek
V době, kdy mají všichni dostatek času, je ta pravá chvíle vytáhnout své tajné koníčky. Probuďte v sobě kutila, který si vyšperkuje domácnost či doplní sbírku komiksových postav.

Internetový obchod TomTop vybral nejpopulárnější zboží mezi zákazníky, a snížil jejich cenu až o 70 %. V nabídce nalezneme jak nástroje pro kutily, tak ochranné pomůcky v boji s virovou epidemií. 

3D tiskárna Anet ET4

3D tiskárny od společnosti Anet jsou celosvětově uznávanými modely, které vyčnívají v uživatelském hodnocení i v množství prodaných kusů. Celkem logickým důvodem tohoto úspěchu je fakt, že za lidovou cenu si může i začínající kutil dopřát pokročilé funkce. Anet ET4 naleznete v internetovém obchodu TomTop v exkluzivní 55% slevě. 

3D tiskárna disponuje neobvykle velkou pracovní plochou, což v praxi znamená, že můžete tisknout i poměrně velké objekty, které si můžete zdarma stáhnout z bohaté databáze dostupné na internetu. I přes velkou tiskovou plochu je tiskárna kompaktní, skladná a hlavně robustní. 

3D tiskárna Creality Ender 3 Pro

Dalším cenově dostupným a uživatelsky přívětivým modelem z řady 3D tiskáren je Creality Ender 3. Již při prvním rozbalení zaujme svým kvalitním provedením. Tato tiskárna je založena na FDM technologii tisku a dokonce se pyšní rychlostí tiskové hlavy až 180 mm/s a pracovní plochou 220 x 220 x 250 mm. 

V této tiskárně je navíc integrováno V-slotové ložisko a váleček, jejichž kombinace zajišťuje svižný tisk a plynulý pohyb. Nahřátí desky extruderu trvá pouhých 5 minut, což je oproti jiným pouhý zlomek. Samozřejmostí je i kompatibilita se všemi standardními materiály.  

3D tiskrána TRONXY XY-2 Pro

3D tiskárna TRONXY XY-2 Pro je ekonomickou variantou pro ty, kteří chtějí s 3D tiskem začít a postupně se otrkat. I přes to má tiskárna velice kvalitní provedení se silnou strukturou, hliníkovým rámem a intuitivním dotykovým displejem. Navíc tato tiskárna potěší svého majitele celou řadou dalších nastavení, jako je obnovení tisku při výpadku proudu či indikátor nedostatku tiskového média. 

Pracovní prostor o rozměrech 255 x 255 x 260 mm poskytuje dostatečný prostor pro tisk většiny standardních projektů. Tato tiskárna je navíc díky snížené hladině hlučnosti vhodná i do panelákových bytů. Je to ideální pomocník při výrobě hraček, bytových doplňků či tisku věcí denní potřeby, který nezabere téměř žádné místo a nebude vás ani rušit při spánku. 

 Sada 5 obličejových roušek Xiaomi Smartmi KN95

Společnost Xiaomi mimo nabídky telefonů, elektronických doplňků či chytrého osvětlení nabízí i elegantní a designově zpracovanou roušku Xiaomi Smart KN95, u které je celá kostra vyrobena z ekologického materiálu. V levé části je pak umístěn PM2.5 filtr částic, který dokáže odfiltrovat veškeré nečistoty o velikosti 2,5 mikro metrů. 

Tato rouška odpovídá evropskému standardu FFP2, který dokáže bez problémů odfiltrovat až 95% částic. Tato rouška tak dokáže i minimalizovat riziko nakažení nejrůznějších virových onemocnění. Vývojáři dbali také na to, aby tato rouška byla příjemná a dobře padnoucí a nezpůsobovala tak žádné otlaky. Výhodou je, že při dýchání nevyvolává dusící reflex.

Sada 10 obličejových masek FFP2

Mezi ochrannými pomůcka dále nalezneme praktickou sadu 10 obličejových masek odpovídající evropskému standardu FFP2, který je schopen zachytit až 95% všech částic. Proto je tato obličejová maska vhodná pro minimalizaci pravděpodobnosti virové nákazy nebo i jako bezpečnostní pomůcka pro práci v dílně či v prašném prostředí obecně. 

Díky schopnosti filtrovat částice je také vhodný pro alergiky v každé roční době. Celá maska je pak vyrobená z netkané textilie, která je vlhkuvzdorná, netoxická a příjemně sedne na každý obličej. Její nízká hmotnost navíc způsobí, že její nositel ani nebude vnímat, že nějakou roušku má na sobě.