Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

SnackHost: nemáčíme sice servery v oleji, za to máme špičkový hosting v cloudu

PR článek
Snackhost
V květnu to bude rok od spuštění SnackHostu. SnackHost je unikátním cloudová služba nabízející webhosting a virtuální servery nové generace. Podívejte se na výhody, kterými se odlišuje od ostatní nejen české konkurence a vyzkoušejte webhosting v cloudu zdarma.

Cloud Hosting již od 25Kč měsíčně

Umístění webu v cloudu nebylo dosud nikdy snažší. SnackHost podporuje verze PHP 5.4, 5.6, 7 a nově také PHP ve verzi 7.1. Mezi verzemi PHP lze přepínat za běhu. Cloud Hosting od SnackHostu rovněž podporuje SSH, Python, Perl, GIT a nově například také Composer.

Pro maximální bezpečnost jsou od sebe jednotliví klienti odděleni pomocí kontejnerů. Nechybí podpora Let's Encrypt certifikátů, které jsou plně automatizované.

Vysoká dostupnost, moderní účtování a vlastnosti, které vás zajímají

Cloud Hosting je provozován v High-availability prostředí s vysokou dostupností. Oproti konkurenčním webhostingům tak jde o novou technologii zajišťující minimum výpadků a technických komplikací. SnackHost se rovněž zaměřuje na zajímavé výhody, které uživatelé ocení.

Nerozdáváme klíčenky, USB flashky a jiné nesmyslné dárky, nemáčíme servery v oleji, ale vymýšlíme služby pro vaše pohodlí. SnackHost jako jediný v ČR například umožňuje denní účtování bez jakýchkoliv závazků.

Banner

Neplaťte hosting na rok či více dopředu, zaplaťte jen takový kredit, jaký sami chcete a poplatky za hosting se strhávají férově za každý den provozu. Hosting, či některou nadstandardní komponentu, můžete kdykoliv ukončit a používat vybrané jen na dobu nezbytně nutnou. Umožňujeme také uložení platební karty a celý proces nabíjení kreditu tak plně automatizovat.

Cloud Servery od 250Kč s antiddos ochranou v ceně

Mimo Cloud Hostingu poskytuje SnackHost služby virtuálních serverů s názvem Cloud Servery. Cloud Servery jsou provozovány v moderním openstack cloudu s fullSSD diskovými úložišti, integrovaným disaster recovery a uložením dat na 3 nezávislých storage v reálném čase pro maximální provozní bezpečnost.

Nový virtuální server lze založit na pár kliknutí do 1 minuty a kdykoliv vašemu virtuálnímu serveru měnit výpočetní prostředky. Oproti konkurenci lze měnit výkon serveru asynchronně – to znamená, že máte možnost například pouze přidat paměť RAM až do 32GB na jeden virtuální server a jen na dobu, jakou sami budete chtít a díky dennímu účtování nezaplatíte nic navíc.

SnackHost Cloud Servery umožňují vytvářet vnitřní sítě pro vaše virtuální servery a všechny servery jsou automaticky a zdarma chráněny výkonným antiddos scrubbing centrem.

Špičková infrastruktura

SnackHost je provozován v jediném českém datacentru, které vyhovuje technicky relevantním požadavkům TIER IV (ServerPark) s přímým přístupem do NIX.CZ, Peering.cz, SIX.SK a do největšího peering centra na světě DE-CIX.

Jako jediná hostingová firma používá SnackHost špičkovou drahou síťovou infrastrukturu, mezi kterou patří routery Juniper MX960 či Nexus 7000. Lepší konektivitu si tak nelze pro váš hosting ani představit.

Vyzkoušejte Cloud Servery i Cloud Hosting na 30 dní zcela zdarma. www.snackhost.com

Pro prvních 100 hostingů, kteří použijí následující promo kód, máme 3 měsíce webhosting prostřednictvím služby Cloud Hostingu zcela zdarma a cloud servery na 3 měsíce s 50% slevou: poradnyhosting