Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Jak splnit předsevzetí? S chytrým náramkem Huawei Band 4 Pro máte napůl vyhráno

PR článek
Každé novoroční předsevzetí začíná ve vás. Tím nejčastějším je již tradičně zhubnout pár kilo nebo nabrat trochu svalů, jenže takový úkol se těžko plní, když je jen abstrakční. S chytrými hodinkami se celá cesta za fyzičkou stane hrou čísel, která celý proces zjednoduší a vám vyčistí hlavu.

Ať už se rozhodneme držet jakoukoliv dietu, jejím úkolem bude držet náš kalorický příjem v šachu. Jednoduchá rovnice, spálit více kalorií, než sníme. Zatímco však jsme schopni s vysokou přesností určit energii, kterou jsme tělu dodali ve formě jídla, už se nám hůře monitoruje intenzita našeho pohybu.

Někdo nevezme do ruky činku, jak je rok dlouhý, ale třeba se při svém zaměstnání hodně nachodí či pronese. Někdo se naopak mylně domnívá, že je aktivní, a pak se podivuje nad tím, proč se váha nehýbe. Někdo dokonce svůj pohyb podceňuje, ale vyčerpané tělo ještě zahání do fitka a nenechá mu ani vteřinku na regeneraci. Zbavte se všech těchto otazníků a mějte o svém pohybu maximální přehled.

Chytré hodinky Huawei Band 4 Pro sledují váš každodenní pohyb, počty kroků a intenzitu cvičení. Spálené kalorie pak vypočítávají podle osvědčených vzorců, které berou v potaz váš věk, váhu a tepovou frekvenci, a dokonce kvalitu spánku. Máte tak jedinečnou příležitost nahlédnout pod kůži svého těla a znát naprosto přesně, zda se vydáváte správnou cestou.

Fitness náramků je dnes již nespočet, ale jen málokterý splňuje ty nejdůležitější funkce. Ty nejlevnější si hrají spíše s placebo efektem a v praxi fungují jen coby hloupoučká počítadla kroků. Správně vybavené náramky, jakým je například nejnovější Huawei Band 4 Pro, oproti těmto nabízí monitoring spánkové aktivity, sledují správné okysličení krve a monitorují tepovou frekvenci v průběhu celého dne.

Dále umožňují ovládat mobilní telefon přímo ze zápěstí, takže nemusíte pro svůj telefon sahat do kapsy pokaždé, kdy vám přijde notifikace či vám někdo zavolá. Dokonce si poradí i s hudebním přehrávačem, přepínat mezi písničkami nikdy nebylo tak lehké.

Huawei Band 4 Pro nyní seženete díky povánočním výprodejům za atraktivní sníženou cenu. Objednávat doporučujeme z internetového obchodu Ebay, který poskytuje dopravu zdarma a garanci vrácení peněz v případě nespokojenosti.