Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Spolehlivé pecky: Xiaomi Haylou GT1 vydrží hrát až 12 hodin, nyní ve slevě

PR článek
Při výběru bezdrátových sluchátek patří výdrž baterie k těm nejdůležitějším parametrům. Přirozeně. Bez jejich spolehlivosti se z nich přeci jen stávají pouhé špunty do uší. Xiaomi Haylou GT1 jsou proto ideálním kandidátem na vaše příští sluchátka. Vydrží s vámi od rána až do večera.

Společnosti Xiaomi nás v uplynulých měsících zaskočilo eskapádou bezdrátových sluchátek, které za velice příznivou cenu poskytují komfort, spolehlivost i výkon. Xiaomi Haylou GT1 jsou právě jedním ze zástupců této řady a rychle se zařadily mezi nejvyhledávanější bezdrátová sluchátka na trhu.

Své výdrže dosahují pomocí integrace s vlastní powerbankou, která se schovává v jejich pouzdře. Samotná sluchátka vydrží hrát na jediné nabití až 3.5 hodiny, ale po každém zaklizení si dozobají šťávu z krabičky nazpět. Celkem z nich tedy vyždímáte až 12 hodin nepřetržitého poslechu hudby. Xiaomi Haylou GT1 ale nejsou jen pouhými peckami, ale dalším chytrým zařízením.

Integrace s pouzdrem nekončí totiž jen u pouhého nabíjení, ale sluchátka jsou schopna detekovat, že jste je vyndali a okamžitě se zapnout a spárovat s vaším mobilním telefonem, abyste je jen vsunuli do uší a poslouchali. Uživatelský komfort zvládnutý na jedničku. Totéž platí o ovládání, které velice intuitivně spočívá v dotykovém rozhraní na vnější části pecky. Pouhým poklepáním zastavíte či zapnete písničku, případně přeskočíte na další či předešlou podle toho, zda poklepáte na levý nebo pravý lalůček.

Xiaomi Haylou GT1 pracují s nejnovější technologií Bluetooth 5.0, které drasticky snižují energetické nároky a zároveň s vaším zařízením komunikují až na vzdálenost 10 metrů. Můžete se tedy kdykoliv zvednout od stolu, aniž byste drátem srazili telefon k zemi, a přejít klidně z místnosti do místnosti, aniž byste přišli o signál. Dosah pak ocení o to více sportovci, kteří v posilovně rádi poslouchají hudbu a nemají ruce neustále volné. 

K přechodu na bezdrátová sluchátka se objevuje stále více důvodů, ať už praktických či technických. Pocit, že už nemusíte manipulovat kabelem pod tričkem či přes tričko, je osvobozující. Možnost kdykoliv vstát bez rizika, že sluchátky škubnete za telefon ze stolu, rovněž.

Xiaomi Haylou GT1 seženete ve slevě za sympatických 450 Kč v internetovém obchodě Ebay, který poskytuje dopravu zdarma a garanci vrácení peněz.