Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Stahujte skutečné předměty z internetu a tiskněte si je doma sami na 3D tiskárně

PR článek
S 3D tiskárnami si můžete užít hodně rodinné zábavy, na dosah ruky máte prakticky jakoukoliv hračku, bytové doplňky či akční figurky, kterými si ozvláštníte vitrínu.

Zdroj: Pixabay

Mnozí z nás již delší dobu přemýšlí o koupi nějaké 3D tiskárny, ale stále se nemohou rozhoupat. Právě teď je ta pravá chvíle na uskutečnění vašich snů. Internetový obchod TomTop představil celou řadu kvalitních 3D tiskáren s extrémními slevami, které si můžete sami prohlédnout zde. Pro jednodušší výběr jsme pro vás sestavili pět nejzajímavějších kousků. 

Creality Ender 3

Creality Ender 3 je ověřenou klasikou mezi 3D tiskárnami, uživatelé ji hodnotí velice pozitivně a dokonce se staví do pozice jedné z nejpopulárnějších 3D tiskáren vůbec. Tento titul získala díky vynikající kvalitě tisku, kompaktními designu i intuitivnímu uživatelskému ovládacímu rozhraní. Tisková plocha dosahuje příjemných 220 x 220 x 250, čímž dá možnost i v podmínkách panelákového bytu vytvářet veškeré potřebné doplňky do domácnosti.

  • Při nákupu využijte slevový kupón TTC954

Tiskárna jako taková má i praktický bezpečnostní prvek v podobě ochrany tisku proti vypnutí proudu. Při náhlém výpadku tak tiskárna začne znovu pokračovat tam, kde naposledy skončila. Obsahuje i speciální technologii, díky které probíhá nanášení tiskového média zcela rovnoměrně a kompaktně. Velkou výhodou je nepochybně i fakt, že kvalitativně se může rovna s kolegy, kteří jsou až 3x dražší.

CREALITY CR-10S Pro

Tato tiskárna je určena spíše pro pokročilejší uživatele, kteří již chtějí více experimentovat. Pro tento účel nabízí i větší tiskový prostor o velikosti 300 x 300 x 400 mm. Oproti většině běžných modelů překvapí i rychlostí a přesností tisku. Tiskárna navíc umožňuje tisknout přímo z vašeho PC nebo z SD karty.

  • Při nákupu využijte slevový kupón TTC2180

Jako tiskový materiál podporuje téměř vše o tloušťce 1.75mm. Mimo to zde můžeme najít vylepšenou základní desku se stabilnější a ultra tichou jednotkou. Nemusíte se tak bát, že hluk z vaší tiskárny bude budit další členy domácnosti. Konkrétně tento model již našel své široké uplatnění jak v architektuře, v medicíně, tak i třeba v bytovém designu.

Creality 3D CR-10 Max

Model CR-10 Max se již řadí do kategorie modelů pro profesionální použití. Je to umožněno zejména obřími rozměry tiskového prostoru, který je 450 x 450 x 470mm. Tím je zajištěn dostatečný prostor i pro skutečně velké objekty. Stabilitu této velké tiskárny zajišťuje kvalitní a robustní konstrukce.

  • Při nákupu využijte slevový kupón TTC2491

Další výhodou je i dvouosý motor či celá řada bezpečnostních ochranných prvků. I přes profesionální provedení se zde setkáme s jednoduchým ovládáním a intuitivním dotykovým displejem. Zárukou precizního výsledku je pak speciální systém dvoustupňového vytlačování, který zajistí zastavení tisku při nedostatku tiskového materiálu.

Creality 3D Ender-5

Stejně jako první model, tak i tento patří mezi klasiky a navíc nabízí i tiskový prostor o velikosti 220 * 220 * 300 mm. Můžeme se zde setkat s poměrně pestrým sortimentem funkcí od připojení k PC nebo možnosti vložit SD kartu, funkcí pokračování tisku při výpadku proudu, ergonomickým tvarem či nízkou hlučností.

  • Při nákupu využijte slevový kupón TTC2405

Ender 5 je praktická, stabilní a hlavně kompaktní tiskárna, která se vejde jak do studenského pokoje, tak do jakéhokoliv bytu. Zkrátka hravě poslouží při výrobě hraček, bytových doplňků, architektuře či při zajištění věcí denní potřeby.