Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Swiitol E18 Pro 18W - výkonná gravírovačka + řezačka nyní se slevou

PR článek
Gravírování nemůže být jednodušší. Podívejme se podrobněji na zoubek nového modelu značky Swiitol s 18W laserem.

Gravírování v poslední době nárůstá na popularitě. Tato technika, která nahrazuje klasické ruční rytí, umožňuje vytvářet nejen praktické, ale i esteticky působivé předměty, které můžeme mnohdy připodobnit k takovým malým uměleckým dílům. Představme si další gravírovací stroj společnosti Swiitol, jež svým širokým portfoliem modelů gravírovaček představuje špičku ve svém oboru.

Laserová gravírovačka Swiitol E18 Pro 18W

Gravírovací stroj Swiitol E18 Pro využívá modrý laser druhé generace, který vylepšuje možnosti řezání. Rám přístroje je vyroben z kvalitní hliníkové slitiny. Stačí jej pouze vybalit z krabice a začít používat, není potřeba nic instalovat. Laser je vybaven křížovým zaměřovačem s červeným světlem, který dokáže rychleji a přesněji rozeznat rozsah gravírování a určit rovinnost materiálu. Samozřejmostí je panoramatický filtr, který filtruje 97 % ultrafialového záření, aby ochránil váš zrak.

Gravírovat je možné na mnoho různých povrchů – od dřeva, přes pryskyřici, keramiku, bambus, karton, plast, kůži až po kov, sklo a nerezovou ocel (304). Zařízení dokáže prořezat například 15 mm silné borovicové dřevo nebo černý akrylát tloušťky 15 mm (na více řezů).

Specifikace:

  • Gravírovací plocha: 365 × 305 mm
  • Příkon stroje: 120 W
  • Světelný výkon laseru: 15–18 W
  • Vlnová délka laseru: 455 ± 5 nm
  • Přesnost gravírování: 0,02 mm
  • Hmotnost stroje: 8,5 kg
  • Maximální rychlost gravírování: 36 000 mm/min.
  • Velikost laserového paprsku: 0,08 × 0,08 mm

Laserová gravírovačka Swiitol E18 Pro běží na operačních systémech Win XP, Win 7, Win 8, Win 10, MacOS a podporuje klasický gravírovací software, jako jsou programy LaserGRBL nebo LightBurn.

Gravírovací stroj nyní za akční cenu

Laserová gravírovačka Swiitol E18 Pro 18W je k dostání na webových stránkách Swiitol za 410 dolarů, což je necelých 9 400 Kč. Cenu si nyní můžete snížit o dalších 8 dolarů, když u produktu kliknete na tlačítko GET. Neváhejte, protože výhodná nabídka je časově omezena. Jste nový zákazník? Můžete mít ještě lepší cenu! Stačí se přihlásit k odběru newsletteru a získáte kupón na slevu 5 %. Zboží se odesílá ze skladu v Evropské unii, takže už nebudete muset platit žádné další poplatky. Doručení je zdarma, přičemž doba dodání je 3–5 pracovních dnů.