Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Testy: DiscJuggler, Nero

LiteOn LTR-40125W
Sice býváme rychlí, ale myslím, že v případě recenze LTR-40125W můžeme říci, že je to první recenze této mechaniky na světě! Alespoň v tomto rozsahu jsme ji nikde neviděli. O posledních modelech LiteOnů se nesly (a nesou) nejrůznější zvěsti a je velmi málo konkrétních informací. Hodně se mluví o značení, o P-CAV a Z-CLV vypalování, o Smart Burnu, přeflashování firmwarů atd. Proto jsme byli rádi, že nám Elap k důkladnému testu tuto vypalovačku zapůjčil. Už nyní vám mohu říci, že LTR-40125W je opravdu v tuto chvíli nejrychlejší vypalovačka a zároveň také nejrychlejší s podporou P-CAV zápisu. Tak tedy, hrrr na ni!

DiscJuggler

LiteOn LTR-40125W DiscJugler čtení

LiteOn LTR-40125W DiscJugler zápis

Všechno OK, jen ta jednička u rychlosti zápisu...

Nero

LiteOn LTR-40125W Nero

Jen potvrzení známých faktů. Za povšinmutí ale stojí možnost vynout SMART BURN. To oceníte, když vám mechanika bude odmítat na média vypalovat rychlostí, která je na nich uvedena. Ovšem výsledek pak nemusí být na 100%.

Nero Info Tool

LiteOn LTR-40125W Nero InfoTool

Je zvláštní, že zde nevidíme schopnost nahrávat CD-RW. To mechanika opravdu umí ;-) Definitivně je potvrzeno, že LITE-ON LTR-40125W Mout Rainier nepodporuje. Výrobce tvrdí opak, no ale věřte jim, když ani nevědí, že jejich vypalovačka nepoužívá Z-CLV! A když už jsme narazili na mód zápisu, nezbývá, než se o tom přesvědčit.

Diskuse ke článku LiteOn LTR-40125W (40×12×48 IDE)

Žádné komentáře.