Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Tipy z výprodejů: Probuďte v sobě kutila s gravírovacím strojem

PR článek
Internetový obchod Tomtop nabízí řadu vybraných produktů za fantasticky nízké ceny. Jedná se především o věci jak denní potřeby, výhodné dárky nebo krásné uvolnění a návrat zpět do dětských let. Zkrátka každý si zajisté vybere to své.

Zima je v plném proudu, svátky jsou již za námi, další volno v nedohlednu a na krku jen blížící se Valentýn. Internetový obchod Tomtop přichází do tohoto času rozzářit všední stereotyp další slevovou akcí, které poslouží jako odrazový můstek k nákupu valentýnského dárku pro vašeho partnera nebo třeba nezbytných pomůcek každodenního života, vybavení kanceláře nebo i nostalgickou zábavu. 

#1 Compact Desktop Laser Engraving Machine 2000mW

Blíží se Valentýn, svátky zamilovaných. Každoročně se muži snaží být originální a dost často to skončí jen růží, romantickou večeří a někdy i bonboniérou. Co takhle oživit letošního Valentýna o vlastnoručně gravírovaný prsten, přívěšek či jiný módní doplněk. Takovému dárku žádná žena neodolá. Z nabídky právě probíhajících výprodejů tedy musíme rozhodně vypíchnout tento gravírovací stroj

Využití tohoto zařízení je však velice široké jak pro firmy, které si tak budou moci vyrábět vlastní reklamní předměty, tak pro obyčejnou domácnost, kde může být využito pro nejrůznější ozdobení doplňků v interiéru či podepsání a personifikaci svých osobních věci. 

Gravírovací zařízení je malých a skladných rozměrů a díky své váze (něco málo přes půl kila) může být umístěno přímo na gravírovaný předmět. Vyznání lásky pro svou milou můžete nechat vygravírovat hned do několika dostupných materiálů, jako například kov, dřevo, papír, plast, kůže, guma nebo i bambus. Na rozdíl od jiný gravírovacích přístrojů zaujímá úctyhodný rozsah pro váš nápis, a to až 80mm. Navíc pro použití nejsou díky bezpečnostním prvkům potřeba ani žádné speciální ochranné brýle. Gravírovací přístroj je také vybaven odsavačem případné mlhy a nepříjemných zplodin.

#2 TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set

Tento skvělý set tří praktických zavazadel vyrobených z ultralehkého, elastického, ale zároveň extrémně pevného materiálu uvítá každý pasažér či cestující na letišti. Uvnitř těchto zavazadel najdete dostatek místa pro všechny nezbytnosti, které na svých cestách potřebujete. Samozřejmostí jsou pozoruhodně tichá všesměrová 360° kolečka, zámek nebo teleskopické madlo, které vám umožní nastavit si výšku úchytu, jaká vám vyhovuje.

Tím, že se jedná o set tří kufrů o různých rozměrech, si může každý uživatel vždy s sebou do letadla vzít pouze ten kufr, který velikostně odpovídá požadavkům daných aerolinek. Doma kufry složíte do sebe jako matriošky, čímž ušetříte spousty místa. Po časově omezenou dobu naleznete tento báječný set za bezkonkurenční cenu.  

#3 °C/°F Digital Thermometer

Výhodou tohoto teploměru je jeho nezávislost na elektrické síti, protože je napájen dvěma tužkovými bateriemi. Není tak problém vzít si tento teploměr do auta, na cesty, do hotelu, umístit k počítači nebo jen tak zavěsit na stěnu. Na spodní straně se pak nacházejí dva magnetické články, které ulehčí práci při upevňování na kovové plochy.

Mimo funkce teploměru dokáže i změřit a zaznamenat vlhkost vzduchu. Tento důležitý indikátor vlhkosti může také velice výrazně přispět i k ochraně vašeho zdraví. Pokud bydlíte ve vlhčím bytě, můžete včas zachytit narůstající vlhkost a s tím spojené nebezpečí vzniku plísní. Dbejte na svoji domácnost a zdraví pozor. Stačí investice v řádu doslova desetikorun. 

#4 Netac P500 Class 10 64 Gb Micro SDXC TF 80MB/s

Paměťová karta Netac o kapacitě 64 GB spadá do rychlostní třídy 10, čímž nabídne velice rychlý zápis i čtení. Hodí se tak prakticky do jakéhokoliv zařízení, na kterém si přejete urychlit načítaní aplikací, práci se soubory nebo nahrávání či pouštění videí ve vysoké kvalitě. 

Naprosto unikátní u této řady produktů je voděodolnost, antimagnetická ochrana a dokonce i ochrana proti rentgenovému záření a extrémním teplotám. Ať už jste v hlubinách moře či na vrcholcích Himalájského pohoří, tato karta vás s pamětí sloní a rychlostí formule nenechá nikdy ve štychu. Navíc je v internetovém obchodě Tomtop za zvýhodněnou a časově omezenou cenu. 

#5 Flash Disk Kodak 128G USB 3.0

Kdo by v dnešní době nepotřeboval mít neustále při sobě flashku. Flashka se dnes stává takovou samozřejmostí jako boty na nohou nebo smartphone v kapse. Občas se však stává, že se některé modely rozbijí, nenačtou v PC, jsou pomalé a nebo mají malou kapacitu. Nejlepší řešení všech těchto problémů je nová flashka od známé značky Kodak s kapacitou 256 GB. 

Navíc díky rychlosti náležící ke standardu USB 3.0 se vám už nestane, že byste si při kopírování stačili uvařit kávu, zapálit cígo a k tomu oběhnout blok. S ohledem na kov pečlivě zvolený při výrobě jen těžko zaznamená vaše nová flashku nějakou zevní újmu. Nečekejte na Godota, levněji flashdisk od Kodaku už nenajdete

#6 Retro Arcade Console Pandora

Poslední z řady skvělých produktů je třešnička na dortu zkombinovaná s trochou nostalgie. Jedná se o konzoli na hraní retro her. Tato konzole umožní svému majiteli vrátit se do dětství díky zabudovaným 1 399 hrám. I když je to konzole na hraní retro her podporuje moderní výstupy a je plně kompatibilní se všemi standardními HD TV, PC nebo PS3. Vše je uzpůsobeno funkci plug and play. Navíc je zde možnost hrát ve dvou hráčích multiplayer, a vzpomenout si tak na dětské závody na starých videohrách. 

Pro větší přehlednost v takovém množství her je zde volba přidání těch nejoblíbenějších do úzkého výběru uživatele. Pokud si rádi jen tak vypnete z dnešní uspěchané doby a chcete si zapařit starou klasiku, je tato konzole jasná volba. Žádný jiný emulátor ani klávesnice vám neumožní tak věrohodný návrat do doby, kdy tyto hry byly to nejlepší co se na trhu dalo sehnat, jako tato konzole. Více o této konzoly na stránkách internetového obchodu Tomtop