Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Tvořte neomezené množství dárků a projektů s 3D tiskárnou a gravírovačkou

PR článek
S 3D tiskárnou a laserovým gravírovacím strojem můžete vytvořit neomezené množství personalizovaných dárků, ozdob a profesionálních projektů. S rychlou a snadnou montáží a kompatibilitou s různými materiály, oba přístroje nabízejí ultra jemnou přesnost a vysoký výkon. Oba přístroje jsou ideální volbou pro začínající i zkušené kutily, podnikatele a hobbyisty.

3D tiskárny se v posledních letech staly dostupnější pro běžné spotřebitele a jejich ceny se výrazně snížily. Dnes můžete pořídit základní 3D tiskárnu za cenu pod 10 000 Kč a s postupem času se stávají stále levnějšími. Mít 3D tiskárnu doma může být skvělou investicí. Umožní vám to nejen vytvářet vlastní tisky, ale také přináší spoustu možností pro zábavu a vzdělávání. Díky 3D tisku si můžete vytvořit své vlastní hračky, ozdoby nebo dokonce vlastní návrhy pro různé projekty.

Gravírování oproti tomu je technika, která umožňuje vytvářet dekorační prvky nebo informační tabulky na různých materiálech, jako jsou kovy, dřevo, sklo a mnoho dalších. Zatímco 3D tiskárny tvoří objekty z materiálu přidáváním vrstev na sebe, gravírování odstraňuje materiál a tvoří ornamenty a texty pomocí gravírovací hlavy. Gravírování může být výhodné pro výrobu personalizovaných dárků, reklamních materiálů nebo označení produktů. Může být navíc vhodnější pro ty, kteří potřebují tvořit personalizované předměty ve větším měřítku, neboť rychlost gravírování je obvykle výrazně vyšší 3D tisk.

Dnes se podíváme na jednoho zástupce od 3D tiskáren i gravírovaček, které aktuálně naleznete v senzační slevě v internetovém obchodě Cafago. Využijte naše slevové kupóny a ušetřete až 1900 Kč oproti běžné ceně.

Creality Ender-3 S1 Plus

Tato 3D tiskárna nabízí snadnou a rychlou montáž s pouhými šesti kroky, díky čemuž se snadno a rychle dostanete k tisku. S velkým tiskovým prostorem o rozměrech 300x300x300 mm, kompatibilitou s různými tiskovými filamenty, jako jsou PLA, TPU, PETG, ABS, umožňuje tisknout nejrůznější modely, jako jsou například figurky, modely aut, náhradní díly pro domácí potřeby, designové předměty, modely budov a architektonických struktur, prototypy produktů, PC příslušenství a mnoho dalšího.

Jedním z klíčových prvků Creality Ender-3 S1 Plus je také nový, samostatně vyvinutý "Sprite" přímý dvoukovový extruder, který disponuje dvěma chromovými koly, zapojenými v poměru 1:3,5. S tahovou silou až 80 N umožňuje extruder hladké překrývání a odvádění filamentu bez jakéhokoli prokluzu. V porovnání s jinými přímými extrudery je "Sprite" lehčí a má méně setrvačnosti, což zaručuje přesnější polohování.

Dále tiskárna disponuje samo-vyváženým podložím CR Touch s 16-body, které vám ušetří problémy s ručním vyrovnáváním. Inteligentní vyrovnávací systém dokáže automaticky kompenzovat výšku tisku různých částí podloží. Inovativní tisková plocha PC povlaku také nabízí vynikající adhezi a dokáže snadno odstranit vytisknuté modely.

S velkým 4,3 palcovým LCD displejem s interaktivním uživatelským rozhraním je ovládání tiskárny snadné a intuitivní. LCD podporuje přepínání mezi devíti jazyky a vypne se po třech minutách nečinnosti pro úsporu energie. Creality Ender-3 S1 Plus také nabízí mnoho dalších funkcí, jako je detekce výpadku filamentu, automatické pokračování tisku po obnovení napájení a záznam tiskových dat v případě neočekávaných výpadků, což pomáhá předejít ztrát

LC400 PRO 5W Laser Engraver

Vytvořte si své vlastní personalizované dárky, ozdobte své výrobky a vytvořte své vlastní kreativní projekty s LC400 PRO 5W Laser Engraver! Tento vysoce výkonný laserový gravírovací stroj poskytuje přesné a rychlé výsledky pro širokou škálu materiálů, včetně kovů, dřeva, plastů, papíru, bambusu, kůže a mnoha dalších. Díky vysokému výkonu 4,5-5,5W můžete snadno a rychle vytvářet přesné detaily s ultra jemnou přesností až ± 0,01 mm.

LC400 PRO 5W Laser Engraver je vybaven inteligentním bezpečnostním systémem, který vám poskytuje klid a bezpečí během vaší práce. Laserový gravírovací stroj je také vybaven ochrannou krycí rukavicí, která chrání vaše oči před zraněním.

Instalace je snadná a rychlá díky solidní a jednoduché konstrukci, která umožňuje sestavení během pouhých 15-20 minut. LC400 PRO 5W Laser Engraver je také kompatibilní s různými zavedenými gravírovacími softwary, jako jsou LaserGRBL, LightBurn, Benbox a GrblController, a je tak snadno použitelný s různými operačními systémy, včetně Windows a MacOS.

LC400 PRO 5W Laser Engraver je ideální pro tvorbu personalizovaných ozdob, výrobu různých dárků, označování a dekorování předmětů nebo vytváření profesionálních projektů. Můžete s ním například vytvořit originální dřevěné šperky, laserem označit vaše výrobky s firemním logem, nebo s ním vytvořit detailní kresby na papíře nebo plastu.

Tagy: