Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Uklízejte chytře! Robotický vysavač Xiaomi Mijia 3C se slevou 62 %

PR článek
Udržet si domov čistý a uklizený můžete i bez námahy. Naplánujte si úklid s robotickým vysavačem Xiaomi přes smartphone.

Chytré domácí spotřebiče jsou v kurzu. Moderní domácnosti se neobejdou například bez robotického vysavače, který pomáhá udržovat interiér vašeho domova dennodenně bez prachu a nečistot. Představme si blíže jednoho z inteligentních zástupců vyspělých robotických vysavačů čínské společnosti Xiaomi.

Robotický vysavač s mopem Xiaomi Mijia 3C

Xiaomi Mijia 3C je chytrý robotický vysavač s mopem, který je vybaven špičkovým LDS laserovým navigačním systémem. Robotický pomocník si díky němu sám rychle a přesně vytvoří mapu vaší domácnosti pomocí rotace 6× 360 stupňů za sekundu. 

Chytrá aplikace a dálkové ovládání

Jakmile je interiér naskenován, v aplikaci Xiaomi Mi Home můžete vysavač dálkově ovládat a sledovat průběh úklidu v reálném čase. V appce si můžete přizpůsobit názvy místností, nastavit virtuální zdi či zakázané zóny a vybírat konkrétní oblasti pro úklid, což se hodí pro rozplánování úklidu dle zvoleného časového harmonogramu podle vašich aktuálních potřeb.

Vylepšené funkce a praktičnost

Robotický vysavač Xiaomi Mijia 3C má vysoký sací výkon až 5000 Pa, který si poradí s čištěním všech druhů povrchů, přičemž si můžete zvolit jeden ze tří režimů sání. Nádobka na nečistoty je dostatečně velká, má kapacitu 0,4 l a zásobník na vodu 0,27 l, takže ušetříte čas při méně častém vyprazdňování a doplňování vody.

Kombinace obloukového zametání a mopování ve tvaru Y zlepšuje účinnost čištění a snadno odstraňuje i odolné nečistoty z hladkých podlah. Kompaktní konstrukce s tělem o výšce 98 mm a průměru 325 mm se hodí do většiny domácností a zabírá minimum prostoru. Robovysavač vydrží na plné nabití 2600mAh baterie v provozu až 90 minut.

Nyní za akční cenu!

Pokud vás robotický vysavač Xiaomi Mijia 3C v bílém provedení zaujal, tak pro vás máme jedinečnou nabídku. Na webu TomTop.com ho můžete zakoupit v časově omezené akci se 62% slevou za 5 485 Kč. Doprava je zdarma a zboží se odesílá z německého skladu, takže už nebudete platit žádn poplatky navíc.