Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Už žijete v chytré domácnosti? Pořiďte si jednu takovou za pár kaček

PR článek
Chytré domácnosti jsou moderním trendem, za kterým stojí především snaha o úsporu, pohodlnost a přehlednost. Táhněte se spotřebiči za jeden provaz a společně ušetřete na svých měsíčních nákladech.

Chytré zásuvky usnadní život a ušetří rodinný rozpočet

Ovládejte celou svoji domácnost pomocí mobilního telefonu. WiFi Smart Power Plug je chytrá zásuvka, do které připojíte jakékoliv zařízení a s pomocí aplikace ji kontrolujete. Mějte přehled o spotřebě každé zásuvky, spotřebiče, televize, počítače a dalších zařízeních. Možností ovládání je hned několik.

Hlasovým povelem či poklepáním na displej můžete vypnout/zapnout libovolné zařízení, což se hodí zejména v případech, kdy odlétáte na dovolenou nebo vyrážíte do práce, a vzpomenete si na poslední chvíli, že by bylo dobré vypnout bojler či jiného žrouta. Druhým způsobem ovládání je automatizace celého procesu, kdy jednotlivým zařízením nastavíte denní režim a samy se budou vypínat či zapínat podle vašeho uvážení. 

Ušetřete také svému tělu s chytrou váhu

Hubnutí je každoročním předsevzetím většiny z nás, ale jen výjimečně se ke svému slibu stavíme zodpovědně. Stoupáme na obyčejnou váhu a troufáme si tvrdit, že jsme zhubli, když vidíme nižší číslo. Už se nezajímáme o to, zda jsme zhubli správně; tedy zda šly dolů opravdu tuky, a ne pouze svalovina, po které naše tělo sahá tak rádo. Ale kdo by se měl furt trmácet k profesionálům? Naštěstí už nikdo.

Pořiďte si odborníka přímo domů, integrovaného v chytré váze Xiaomi Mi Smart Scale 2. Stačí si do mobilního telefonu stáhnout aplikaci Mi Fit App, a pokaždé, kdy na váhu stoupnete, se všechny klíčové údaje promítnou do vašeho profilu v aplikaci, kde si tak můžete udržovat přehled o svém hubnoucím či nabíracím procese. Ušetříte si tak i zdlouhavé vypisování hodnot na papír. Všechno máte hezky v grafech, srozumitelně a okamžitě.

Kde se bez chytrých funkcí ovšem obejdeme? U hodinek

Hodinky jsou nesmrtelným doplňkem každého muže, který chce působit vážným a profesionálním dojmem. V dnešní době se však jednotlivé modely mezi sebou předhánějí o to, který bude chytřejší a bohužel i dražší. Tyto funkce pak leží zbytečně ladem, protože je s klidem zastane mobilní telefon daleko pohodlněji.

Sáhněte proto raději po klasických hodinkách, stylově laděných. Xiaomi Alifit disponují vyměnitelnými náramky, kovovou obroučkou, skvělou čitelností na sluníčku, klasickými stopkovými funkcemi, budíkem a voděodolností 5 atmosfér, které je uchrání před deštěm.