Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Užijte si gaming a online zábavu i bez platební karty

PR článek
Hráč bez nabité herní knihovny je jako zedník bez zednické lžíce. Pokud hledáte nejlepší způsob pro rozšíření vaší herní knihovny, určitě vám přijde vhod obchod Herní-kupony.cz, který se může už 13 let pyšnit šíří své nabídky platebních metod i pestrostí nabízených kuponů.

Čím jsou Herní kupony výjimečné?

E-shop Herní-kupony.cz své příznivce zásobuje herním obsahem i online zábavou. Ať už jde o předplatné či nabití peněženky do různých her i služeb, každý si najde své oblíbené produkty. Všechny kupony lze navíc použít i jako univerzální dárek pro jakéhokoliv geeka s možností luxusního balení

V případě jakýchkoliv potíží je k dispozici zákaznická podpora, a to jak na kontaktním e-mailu, tak na horké lince. Obě formy supportu jsou plně české, nic jako jazyková bariéra tedy nebude stát v cestě k vyřešení vašeho problému. 

Je nutné zdůraznit, že veškeré kupony pocházejí od oficiálních zdrojů a společností. Jejich pořízení je tedy plně legální a bezpečné. Kupony jsou bez navýšení cen a jejich koupí podpoříte své oblíbené tvůrce. A to vše pohodlně v tuzemské měně!

Mnoho metod platby i doručení

Velkou výhodou služby Herní kupony je rovněž bohaté spektrum způsobů platby i doručení. Zaplatit zde lze jak platební kartou, tak bankovním převodem, mobilním telefonem či dokonce i hotově prostřednictvím poboček pošty a terminálů SAZKA. Pokud tedy nemůžete či nechcete platit kartou, nijak vám to nebrání v pohodlném nákupu.

Následně si můžete zvolit, zda chcete poukaz zaslat okamžitě e-mailem či SMS zprávou, případně poštou. Pokud se rozhodnete pro okamžité zaslání v elektronické podobě, doručení je možné 24/7, zkrátka ihned po přijetí platby. Je zde i již zmíněná možnost doručení poštou. Zde se můžete mimo jiné rozhodnout i pro luxusní dárkové balení, které vám v případě darování kuponu ještě více ušetří čas. 

Výběr nejzajímavějších členství

Co lákavého tedy můžete v e-shopu pořídit stran všemožných subskripcí? Každému milovníku konzolí Playstation jistě padne do oka kupon na PlayStation předplatné, díky němuž získáte přístup k měsíčně se obměňující knihovně plné nových zážitků. Už stačí jen vybrat si padnoucí druh předplatného!

Kdo by preferoval oblíbenou konzoli od Microsoftu, k dispozici je samozřejmě i kupon na Xbox členství, který podobně jako jeho bratříček PlayStation odemyká měsíční nabídku her a další výhody. 

Máte pocit, že si občas potřebujete od gamingu tak trochu odpočinout? Nebo vás třeba láká nový seriál na motivy vaší milované hry? Netflix poukaz vám v každém případě může přijít vhod. Populární platforma Netflix nabízí téměř 7000 různých filmů, seriálů a dokumentů pro vaše příjemné sledování. 

Oblíbené herní měny

A co když nejste zastánci předplácených her či služeb? Herní kupony mají pochopitelně i jiné trumfy. Služba Steam je doslova k prasknutí naplněná všemožným obsahem ať už od velkých vydavatelů, či indie developerů. Steam karta vám pomůže doplnit zásobu ve steamové peněžence. Pak už se stačí jen probrouzdat k nějakému klenotu, případně počkat na tradiční výprodej služby. 

Jste fanouškem herního studia Blizzard, tvůrce legendární hry World of Warcraft nebo třeba oblíbeného karetního Hearthstone? Pokud ano, jistě vás zaujmou kupony pro Blizzard shop, které můžete uplatnit na blizzardovou hru dle vlastního uvážení.

Toužíte-li po něčem dokonale univerzálním, vyzkoušejte třeba také paysafecard kupony. Paysafecard můžete uplatnit u několika tisíc partnerů, mezi nimiž jsou různé hry ať už na počítač, konzoli či klidně i mobilní telefon. Jedním příkladem za všechny může být Roblox dárková karta, která u nás momentálně nelze zakoupit přímou cestou. Platba pomocí paysafecard probíhá za užití speciálního PIN kódu, my paysafecard účtu či mobilní aplikace.

Ověřený obchod s dlouhou historií

Herní-kupony.cz již více než dekádu přinášejí na trh unikátní způsob pořizování nejen herního obsahu. S produkty Herních kuponů se gamer nemusí omezovat platebními ani doručovacími metodami a má jistotu, že v případě potíží se bude moct obrátit na vstřícnou českou zákaznickou podporu.

Herní kupony uspokojí potřeby sběratele indie her i milovníka velkých franšíz. A pokud zrovna nesháníte pro sebe, ale třeba pro kamaráda či příbuzného, díky možnostem dárkového balení můžete s kuponem zachránit i nejedny zapomenuté narozeniny.