Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

V Česku vznikl portál, který vrací uživatelům část peněz zpět z nákupu

PR článek
Portál Picodi.com spustil bezplatnou službu cashback, která zákazníkům umožňuje získat zpět až 25% utracené částky za online nákupy.

Každý, kdo nakupuje, ví, že v poslední době ceny všeho neustále stoupají. Portál Picodi.com se snažil najít cestu ke zmínění dopadu růstu cen a proto se rozhodl poskytovat službu cashback, čili vrácení peněz z nákupu. 

Každý registrovaný uživateli, který si na stránkách Picodi zřídí zdarma účet, získá odměny za provedené nákupy. Před každým nákupem je nutné aktivovat cashback, a pak už nakupovat, jak jste zvyklí.

Finanční cashback odměny lze získat za nákup elektroniky, oblečení a dokonce i za hotelové pobyty a letenky. Výše vrácených peněz se u každého e-shopu liší a obvykle dosahuje od 3 do 10 %.

„Peníze, které vracíme uživatelům na účet, dostáváme od eshopů jako provizi za přivedeného zákazníka“ – vysvětlují tvůrci portálu. 

Každý nový uživatel může při prvním nákupu využít zvýšený cashback do 25%, který platí ve vybraných obchodech (maximálně 500 Kč). Uživatelé navíc mohou získat až 50 Kč za doporučení služby Picodi svým přátelům (bez omezení).

Registraci můžete provést na tomto odkazu.