Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vánoce od Xiaomi? Pořiďte elektrický strojek s plynule nastavitelným nástavcem

PR článek
Elektronika vládne Štědrým večerům. Vedle ponožek a jim příbuzným tkaninám totiž patří k té vůbec nejoblíbenější kategorii dárků. Naštěstí je právě mezi elektronikou ohromný výběr, který jednoduše vyřešíte z pohodlí domova usazeni před monitorem. Řešte dárky s předstihem, chytnete nejlepší ceny a vyhnete se davům.

Končí nám říjen a užíváme si ještě poslední chvíle svobody, než se budeme muset tlačit před pulty obchodů a výdejními místy zásilek. Dostatek času je ale výhoda, ne výmluva. Stihněte vánoční dárky ještě dnes, a ušetříte koruny i nervy v tlačenici. Konec října je právě ideálním obdobím ke shánění dárků ze všech koutů internetu. Nemusíte filtrovat nabídku podle obchodů, a můžete se ohlédnout i v těch zahraničních, kde jsou ceny nesrovnatelně nižší.

Skvělou nabídkou, která potěší univerzálně každého muže s porostem na hlavě i pod hlavou, je právě probíhající akce na holící strojek od Xiaomi, který naleznete ve 30% slevě za pouhé tři stovky. Samozřejmostí je doprava zdarma s garancí vrácení peněz. Pořídíte-li jej v průběhu října, pak vám zaklepe balíček na dveře ještě v průběhu listopadu.

S tímto strojkem nadělíte obdarovanému mnohem více než jen kvalitně sestříhnutý porost. Nadělujete mu čas. Jeho pravidelné trampoty v koupelně zkrátíte do pár minut. Díky pokročilému nástavci, která je možné ladně přepínat i v průběhu holení, docílí ještě luxusnějšího vzhledu, než by se mu dostalo u profesionálního barber shopu.

Stejně tak může holící strojek využít i k perfektního střihu vlasů, kdy s plynulým nástavcem vykouzlí na své hlavě precizní přechody. Získat atraktivní a sympatický vzhled tak zvládne během pár minut, a odpustí si nejen čas strávený u kadeřníka, ale také zbytečně utrácené stokoruny za pár přejetí po temeni.

Výhodou holícího strojku Xiaomi Enhcen dále je integrovaná baterie, která vystačí na několik použití a ušetří tak nervy spojené s překážejícím kabelem a ukončí konstantní hádky s drahou polovičkou o tom, že kulma už je zase vytažená ze zásuvky.

Elektrický holící strojek Xiaomi Enhcen pořídíte na internetovém obchodě Ebay v limitované akci za senzačních 300 Kč s dopravou zdarma. Pořídíte-li si i kousek pro sebe a objednáte rovnou dva, pak se cena propadne ještě o pár dolarů níže.