Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Víkendový výprodej: Přenosný gravírovací stroj je povinností každého kutila

PR článek
Přizpůsobte si k obrazu svému jakýkoliv předmět ve své i cizí domácnosti. Gravírovací stroj Meterk snoubil výkon, přesnost i rychlost s přenosnými rozměry a vlastní baterií. Machrovat s ním za polovinu původní ceny ale bude moci jen hrstka nejrychlejších. Akce brzy končí.

Běžný gravírovací stroj pevně zakotvený v domácnosti většinu času pouze chytá prach. S přenosnou variantou Meterk DK-BL se ale od zásuvky zcela odpoutáte a vyrazíte s ní třeba do hospody nebo na návštěvu. Zamachrujte před svými známými rytinami na cokoliv si zamanete (nebo zamanou).

Zkrášlete obaly na telefon, podtácky, peněženku nebo třeba doplňky pro bočnici počítačové skříně, ať už pouhými obrazci, logy nebo fotografiemi.

Internetový obchod TomTop si pro tento víkend připravil časově i kusově limitovanou akci, během které seženete gravírovací stroj Meterk DK-BL 1500mW za polovinu původní ceny. Do výprodeje však bylo zařazeno pouze 300 kusů, z nichž už bezmála polovina zmizela. Tak raději nemeškejte

Meterk DK-BL 1500mW propojíte buďto s počítačem za pomoci USB kabelu nebo skrze Bluetooth 4.0 se svým smartphonem nebo tabletem. Zatímco doma můžete gravírovací stroj nechat připojený v zásuvce, na cestě se můžete spolehnout na 6000mAh Li-Ion baterii umožňující ~3hodinový provoz bez napájení.

Samozřejmostí je dodávaný software, ve kterém převedete jakýkoliv obrázek na předlohu rytiny. Před samotným procesem se doporučuje nasadit bezpečnostní brýle, které jsou rovněž součástí balení. Podrobnější specifikace a podporované materiály naleznete na oficiálních stránkách obchodu.

Meterk DK-BL 1500mW seženete za poloviční cenu jen během tohoto víkendu. Akce však může skončit předčasně při vyprodání všech zařazených kusů. Polovina z nich už je fuč. Mrkněte se tedy, zda máte to štěstí, a ještě na vás nějaký zbyl. Doprava do České republiky je zdarma.