Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vítejte na Deep in IT

Deep in IT - znak d

Vítejte na serveru Deep in IT, kde nejdete vždy ty nejčerstvější a nejúplnější informace z počítačové branže. Dbáme na to, aby naše denní zpravodajství pokrývalo ty nejdůležitější události dne a zprávy vždy ověřujeme z několika zdrojů. Informace nepodáváme jen jako výčet suchých faktů, ale doplňujeme je o další souvislosti a jak nám náš název velí, snažíme se jít více do hloubky.

Každý týden připravujeme zajímavou recenzi, kde se zaměřujeme hlavně na čtivost, aby si na své přišel nejen počítačový odborník, ale i široká laická veřejnost, myslíme, že už podle stylu naše texty poznáte, i kdybyste je četli jinde. Objeví-li se nějaký problém, situace nebo narazíme-li na důležitého, sestavujeme postupy, jak zapeklitou situaci vyřešit, nebo jak projít trnitou cestou potřebných nastavení.

Na našem webu najdete i kompletní přehled všech CD, DVD i Blu-ray vypalovaček s kompletní specifikací, jejich recenzemi, firmwary i fotografiemi. Brzy se také opět objeví databáze CD, DVD a Blu-ray médií.

V našem malém obchůdku si můžete vybírat z desítek odborných knih, které nabízíme za nižší ceny, než za kolik je pořídíte v kamenných obchodech. K dispozici máme zcela nové diskuzní fórum, které nabízí nepřeberné množství témat, kam může psát své zkušenosti, pomáhat řešit problémy jiným, nebo se sami se svými problémy svěřit. Nastavena je i přímá komunikace mezi všemi registrovanými členy fóra.

Jako malou ochutnávku pro vás máme přehled událostí, které v IT stály v roce 2009 za zaznamenání:

Jste-li trochu zmateni z odkazů na cdr.cz nebo povídání o CD-R serveru, pak vězte, že Deep in IT je jen jeho převtělení, právě nyní na začátku roku se veškeré texty z cdr.cz přelily na diit.cz a celá redakce nyní bude pracovat pod touto hlavičkou, i když název firmy samotné zůstává, Deep in IT stále bude patřit pod CD-R server s.r.o., stále bude existovat i doména cdr.cz, která však již bude směřovat je a jen na diit.cz

Diskuse ke článku Vítejte na Deep in IT

Žádné komentáře.