Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vstupte do nového roku s elegancí na levačce a chytrým vysavačem v domácnosti

PR článek
Tomu se říká Vánoce 2.0 na začátku ledna. Internetový e-shop Tomtop nám připravil další nášup pěkných cen.

Novoroční slevy na internetovém obchodě Tomtop už jsou zde. Máme pro vás dva produkty, které se dle nás parádně vyplatí právě teď zakoupit + právě teď na obchodě probíhá akce, kdy můžete dostat i zadarmo kupóny

Kospet Hope Dual 4G

Největší předností těchto nádherně lesklých černých hodinek s keramickým rámem je velká paměť 1GB + 16 GB. Dalším podstatným prvkem je duální 4G LTE, což pokryje většinu zemí a regionů na celém světě.  Kospet pracují na operačním systémem Android 7.1.1. a všechny ty parády probíhají na AMOLED displeji 1.39 s vyšším kontrastem.

Jste sportu oddáni až za hrob? Chytré hodinky vám nabídnou až 9 druhů profesionálních sportovních režimů – časy, vzdálenosti a tep a mnoha dalších parametrů jsou okamžitě k dispozici. A až si zaběhněte pár nových rekordů a celí se šťastní se svým zápěstím vyfotíte, tak solidně nabušený fotoaparát 8MP odvede velice slušnou práci. Cenově vychází na cca 2 700 Kč.    

Xiaomi Mijia Roborock S50

Tento inteligentní vysavač 2. generace dělá práci v domácnosti mnohem jednodušší a rychlejší. Automaticky čistí chlupy po domácích mazlíčcích, prach a mnoho dalších nečistost na podlaze. Nevynechává žádné oblasti ani rohové hrany v místnostech. K tomu mu dopomáhá senzorový systém o 13 stupních.

Prostě stříbrný zázrak do každého bytu a domu. Mezi jeho další předností patří automatické detekování cesty (kdy i se umí sám vrátit do nabíječky), výkonnější sací výkon (58W) nebo bionická nádrž na vodu. Cenově vychází na cca 9 900 Kč