Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vy versus internet: Patříte ke generaci X nebo Y?

PR článek
Patříte mezi takzvané „první zkažené“, nebo mezi Milennials? Příslušnost k té které generaci určuje i váš přístup k internetu.

Pokud jste členem generace X, pak jsou pro vás moderní technologie a online režim spíše nutné zlo. Jako člen generace Y naopak kvalitní a rychlé připojení k internetu vyžadujete a neustálé připojení pro vás není noční můra, ale ideální stav. A my vám poradíme, jak ho dosáhnout.Advertisement

Generace X – první zkažení a věčně online

Občas se jí přezdívá MTV generace. A velmi často ji charakterizují roky narození 1975 až 1985. Zatímco předchozí generace poválečných „Baby boomers“ moderní technologie používala občas v práci, generace X je používá výrazně víc.

Aktivně používají počítače, mnohem bližší jim jsou ale mobilní telefony. Nevyžadují na nich ale příliš sofistikované funkce. K dosažení jsou téměř neustále – ale radost z toho nemají a vnímají to jako nutné zlo. 

Generace Y – nároční, ale optimističtí Milennials

Zásadní je pro ně volnost a neumí si představit život bez rychlého internetu. Jako Milennials, jsou označovaní ti, kteří se narodili v letech 1986 až 1995. A skoro se chce říci, že s mobilním telefonem v jedné a s tabletem v druhé ruce. Generace Y má optimistický pohled na svět, miluje speciální nabídky a nesnáší složité vyřizování.

Základním poznávacím znakem je potom permanentní online přítomnost. Mobilní telefon slouží spíše než k volání k surfování, kromě notebooku bývá standardem ještě tablet. A připojení k internetu musí být opravdu rychlé.Advertisement

Rychlé připojení k internetu – na tři měsíce zdarma od UPC

Splňujete definici generace Y, ale vaše internetové připojení nesplňuje vaše požadavky na rychlost a kvalitu připojení? Přejděte k UPC! Jen do neděle 21. února 2016 můžete jako nový zákazník výrazně ušetřit – UPC rozdává tři měsíce rychlého surfování, nebo balíček rychlého internetu a televize úplně zdarma.

Tak neváhejte a užijte si stabilní a super rychlý internet bez agregace a datových limitů. A k němu třeba i interaktivní televizi Horizon s přístupem do videotéky My Prime. Modem v ceně a první tři měsíce zdarma!

AdvertisementAdvertisement