Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vydrancujte přeplněné sklady a využijte povánočních slev až o 75 %

PR článek
Letošní vánoční sezóna zastihla obchodníky nepřipravené. S natolik proměnlivou situací okolo pandemie lze jen stěží plánovat naskladnění zboží. Nyní tak spousta obchodníků sedí na škatulích neprodaného zboží, které tak nyní můžete ukořistit ve značných slevách.

Na vánoční sezónu se někteří obchodníci připravili až příliš optimisticky. Zatímco některé druhy zboží mohou uchovávat klidně po celý následující rok, s elektronikou je situace složitější. Stárne totiž rychle a po aktuálních novinkách už za pár měsíců ani pes neštěkne. Využijte vystřízlivění těchto obchodníků, kteří se svých skladových zásob pokoušejí nyní zbavit s ohromnými slevami.

#1 Chytrý lustr od Xiaomi Yeelight

Xiaomi se již několik let soustředí na chytré produkty všech kategorií, které dále řadí pod jednotlivými názvy. Pod značkou Yeelight naleznete osvětlení, které můžete ovládat přes mobilní telefon. S chytrým lustrem YLXD76YL odpadnou veškeré starosti s vybíráním vhodné žárovky do jednotlivých pokojů.

Zatímco u žárovek se musíte rozmyslet před jejich nákupem, jaká teplota a jas jsou vhodné pro danou místnost, s chytrým lustrem můžete jednotlivá nastavení měnit za pochodu. K práci si tak můžete vybrat jasnější barvu a v podvečer k filmu nebo ke čtení zvolit naopak hřejivější. Mezi různým osvětlením přepínáte jednoduše v aplikaci na mobilním telefonu nebo ovladačem. 

Pokud navíc máte chytrý náramek od Xiaomi, můžete tato zařízení vzájemně propojit. Pokud chytrý náramek z vašeho srdečního tepu vyhodnotí, že jste usnuli, automaticky zhasne světlo. Pokud například rádi usínáte s knížkou v ruce nebo u seriálů, pak se vám už nikdy nestane, že prospíte noc s rozsvíceným světlem. Vaše oči a hlava vám druhý den poděkují.

Chytrý lustr seženete nyní ve výprodeji o 75% levněji, z německého skladu se k vám dostanou do 3-5 pracovních dní.

#2 Chytrý mop od Xiaomi Mijia

Xiaomi nabízí i praktičtější domácí produkty, například chytrý mop Xiaomi Mijia Smart Deerma. Tento mop ovšem není chytrý pro své elektronické funkce, ale pro svůj design. Ke svému chodu totiž žádnou elektřinu nepotřebuje, vstřikování vody probíhá mechanicky.

Vodu napustíte do malé nádržky o objemu 350ml, což při obvyklém rozprašování stačí bohatě i na velký byt o 100 metrech čtverečních. Úchytkou rozprášíte vodu těsně před žínkou, která povrch následně setře a díky drobnému množství vody ani nezanechá mokré stopy. Hadřík s uhlíkového mikrovlákna si poradí i s nejodolnějšími nečistotami na různých površích, od keramiky přes dřevo po laminát.

Xiaomi Mijia Smart Deerma je vhodná i pro něžné pohlaví či pro ty nejstarší, jelikož jeho váha činí pouhých 750 gramů. Přesto však dosáhne i na strop, díky nastavitelné tyči až do 120 centimetrů.

Xiaomi Mijia Smart Deerma seženete nyní ve výprodeji o 60% levněji, s dopravou zdarma ze sousedního Německa do 3-5 pracovních dní.

#3 Bezdrátové pecky Lenovo QT81

Bezdrátové pecky Lenovo QT81 jsou zajímavé především v kombinaci s jejich krabičkou, která je automaticky dobíjí při každém schování. Díky nejnovější verzi Bluetooth 5.1, která poskytuje vyšší přenosovou rychlost při nižší spotřebě, vydrží pecky na jediné nabízí až 5 hodin poslechu hudby.

Pravá magie přichází při jejich zandání do krabičky, která supluje funkci powerbanku o kapacitě 1200mAh. Každá pecka vyžaduje nanejvýš 40mAh, tedy v krabičce naleznete až neuvěřitelných 15 nabíjecích cyklu. I kdybyste tedy strávili většinu své pracovní doby poslechem hudby, budete muset hledat nabíjecí kabel nanejvýš dvakrát do měsíce.

Ohromnou kapacitu pouzdra však můžete využít i pro jiná zařízení, například pro svůj mobilní telefon. S bezdrátovými peckami Lenovo QT81 tak budete mít powerbanku neustále při sobě, aniž byste s sebou tahali další zařízení. Hodnoty baterie pro jednotlivé pecky i pro samotnou krabičku naleznete na LED displeji krabičky.

Bezdrátové pecky Lenovo QT81 seženete ve výprodeji o 64% levněji s dopravou zdarma.