Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vyhlášení soutěže s Dellem: Kde je nejstarší funkční PowerEdge server v ČR?

Při příležitosti Dell Solutions Tour 2015 v Praze vyhlásila společnost Dell výsledky své letní soutěže realizované na našich stránkách u příležitosti oslav 20 let serverů PowerEdge. Tipli jste správně, kolik dní už běží nejstarší server z této řady v ČR?

Cílem soutěže, rozdělené na partnerskou a čtenářskou část, bylo nalézt nejstarší funkční český server PowerEdge u partnerů a zákazníků.

Výherce soutěžní části pro české zákazníky a partnery

Soutěže se zúčastnilo celkem patnáct partnerů a zákazníků Dellu. Výherním serverem se stal exemplář Západočeské univerzity v Plzni

Server je nasazen už od konce roku 1999 a na univerzitě je využíván dodnes pro uchovávání kamerových záznamů. Univerzita na něm provozuje vlastní aplikace a oproti původní pořízené konfiguraci je dovybaven větším pevným diskem, televizní kartou a kartou vlastní výroby, která se stará o přepínání video vstupu. Nový server Dell PowerEdge T20, který univerzita vyhrála, je v porovnání se starým 200krát rychlejší, má 200krát větší úložný prostor a celkově je o 40 procent úspornější.

Zástupce Západočeské univerzity v Plzni a Stanislav Hájek z Dell Česká republika(vpravo) s výhrou 

Výherce soutěžní části pro české a slovenské čtenáře a návštěvníky DIIT/CDR

Správnou odpověď na otázku „Kolik dní od zprovoznění až do 31.8.2015 běží výherní server z partnerské soutěže?“ nejlépe tipla paní Milena Nováková. Výherkyně čtenářské části si odnesla nový širokoúhlý monitor Dell UltraSharp 3415W.

  • Výherní server běžel k 31.8.2015 přesně 5 739 dní. 

Paní Milena Nováková a Stanislav Hájek z Dell Česká republika s výhrou

Výhercům tímto gratulujeme!

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi