Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vyhněte se drahému benzínu: Pořiďte si elektrická kola s až 64% slevou!

PR článek
Cena benzinu a pohonných hmot neustále roste a stejně tak roste i množství aut ve velkých městech. Pandemie naučila lidi všude si raději dojet. Tím vznikl velký problém v podobě ucpaných silnic, které jsou prakticky neprůjezdné. Řešení je pak velice jednoduché – nejezdit autem ani městskou hromadnou dopravou.

Jak se ale dostat do práce a do školy? Zkuste třeba skládací elektrické kolo, se kterým hladce proklouznete každé zácpě, protože můžete jet po cyklostezkách. Zde je však zapotřebí být opatrný, abyste si vybrali ten správný model pro vaše potřeby. Jedním z těch modelů, na které se můžete spolehnout je rozhodně třeba Bezior M1.

Bezior M1

Jde o 27,5 palcové elektrické kolo, které je vybaveno 250W motorem a baterií s kapacitou 12,5Ah, díky které máte dojezd až 80 km. Maximální rychlost je zde omezena kvůli platné české legislativě na 25 km/h. Kolo je vyrobeno z hliníkové slitiny, která má úžasnou nosnost 120 kg, takže vás uveze, i když jste trošku při těle.

Dále zde najdeme poměrně unikátní systém odpružení, který v kombinaci s protiskluzovými koly nabídnou bezpečnou a pohodlnou jízdu. Veškeré informace se vám pak přehledně zobrazují na LCD displeji, jako je aktuální rychlost či ujetá vzdálenost. Jako každé moderní kolo, tak i toto vám nabídne řazení, a konkrétně 7rychlostní. Elektrické kolo Bezior M1 nyní naleznete v 64% slevě v internetovém obchodě Cafago.com s dopravou zdarma!

Elektrické kolo je zasílané z německého skladu a nasednout na něj budete moci už za 3-5 pracovních dní. 

Happyrun HR-X40

Pokud vám přijde předchozí kolo pro vaše účely příliš velké, ale chcete čerpat veškeré jeho výhody, můžete vyzkoušet menší kolo Happyrun HR-X40. Toto kolo je 14 palcové s 250W motorem, ale trochu slabší baterií 6Ah. To ale může být výhoda ve váze, protože na elektro kole je nejtěžší právě ta baterie.

Maximální rychlost je, jak jsme už psali, omezená na 25 km/h. Toto elektrokolo je velice robustní a zároveň skládací, takže s ním hravě dojedete do práce, kde ho složíte a necháte klidně pod stolem či v šatně. Díky svému robustnímu ocelovému rámu má nosnost až 125 kg, což je velice neobvyklé. Všichni se ale shodují, že to je skvělý parťák pro každodenní potřeby. Elektrické kolo Happyrun HR-X40 nyní naleznete v internetovém obchodě Cafago v 57% slevě s dopravou zdarma, využijete-li našeho kódu: TCHRBKE. 

Elektrické kolo je zasílané z německého skladu a nasednout na něj budete moci už za 3-5 pracovních dní.