Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Výkonná gravírovačka Swiitol E6 Pro za cenu necelých 4500 Kč

PR článek
Vaše originální nápady můžete proměnit ve skutečnost. Tvořte s gravírovacím strojem, který můžete nyní koupit za akční cenu.

Gravírování je technika, která umožňuje vytvářet trvalé vzory na různých materiálech. Tento způsob nahrazuje tradiční ruční rytí a umožňuje vytvářet nejen užitečné, ale i vizuálně atraktivní předměty, které často připomínají malá umělecká díla. Podívejme se na další gravírovací stroj od společnosti Swiitol, která má ve svém portfoliu mnoho rozmanitých modelů gravírovaček.

Laserová gravírovačka Swiitol E6 Pro 6W

Gravírovací stroj Swiitol E6 PRO využívá laser se světelným výkonem 6 W, který je vybaven automatickým ostřením. Jeho rám je vyroben z kvalitní hliníkové slitiny. Přístroj stačí pouze vybalit z krabice a můžete ho hned začít používat, nemusíte nic složitě nastavovat.

Gravírovací plocha gravírovačky je dostatečně velká na všechny základní projekty a to 365 × 305 mm.  Stroj zvládne gravírovat s přesností 0,02 mm maximální rychlostí až 36 000 mm/min. Gravírovat nebo řezat můžete velkou spoustu různých materiálů, například lipové dřevo, překližku, dřevovláknité desky, akrylové desky, pryskyřici, keramiku, bambus, karton, plast, kůži, textilie a lakovaný kov.

Zařízení podporuje software LaserGRBL a LightBurn pro operační systémy Windows XP/7/8/10 a dále také mobilní aplikaci BURNLAB kompatibilní s Apple iOS a Google Android. Přenos datových souborů k tisku probíhá přes USB port. Podporované formáty souborů jsou NC, BMP, JPG, PNG a DXF. Napájení je 100-240V AC, 50/60Hz s výstupem 12V/5A.

Specifikace:

  • Gravírovací plocha: 365 × 305 mm
  • Příkon stroje: 130 W
  • Světelný výkon laseru: 6 W
  • Vlnová délka laseru: 455 ± 5 nm
  • Přesnost gravírování: 0,02 mm
  • Hmotnost stroje: 8,5 kg
  • Maximální rychlost gravírování: 36 000 mm/min.
  • Velikost laserového paprsku: 0,06 × 0,06 mm

Pořiďte si gravírovačku Swiitol se slevou

Jestli vám přístroj Swiitol E6 PRO padl do oka, máme pro vás výhodnou nabídku. Gravírovačku můžete nyní pořídit s naším slevovým kódem SKHUN3 na webových stránkách Cafago.com za 179 €, což je v přepočtu necelých 4 450 Kč. Zboží vám bude odesláno do 24 hodin z německého skladu a dorazí za 3–5 pracovních dní. Doprava je v ceně.