Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Výprodej 3D tiskárny pro začátečníky: ANYCUBIC Kobra FDM složíte do deseti minut

PR článek
Již od doby kamenné měli lidé tendenci, touhu a snahu vyrábět si různé postavičky, sošky a náčinní. Opracovat špalek či kus kamene tehdy zabralo i několik měsíců. Dnes už vám stačí jenom zmáčknout čudlík na 3D tiskárně, a za pár hodin máte jakýkoliv gadget, akční figurku nebo pomůcku do domácnosti. Dnes se podíváme na 3D tiskárnu, kterou aktuálně seženete v limitované akci.

3D tiskárna ANYCUBIC Kobra FDM je výbornou volbou pro začátečníky i pokročilé. Nejen že nabízí naprůměrné množství funkcí, ale sestavit si ji po vybalení zvládnete údajně za pouhých 10 minut. Díky použítým materiálům je její váha pouhých 7 kg. Na její tiskové ploše o rozměrech 22 x 22 x 25 cm zvládnete vytisknout nepřeberné množství nápadů. A pokud byste přeci jen potřebovali vytisknout něco většího, vždy takový předmět můžete vytisknout na části a následně slepit.

Užitečnou funkcí je Anycubic LeviQ, která automaticky vyrovnává nerovnosti vyhřívaného lůžka díky 25bodové kalibraci. Jako další benefit tohoto modelu můžeme uvést integrovaný přímý extruder, který zajišťuje větší sílu a přesnější ovládání.

Váš objekt se pak tiskne na speciální flexibilní PEI pružinovou ocel, díky které stačí po vytisknutí tuto ocel jen lehce ohnout a model se automaticky sám odlepí. Celá tiskárna se pak dá ovládat přes 4,3"dotykový displej, na kterém naleznete všechny klíčové informace. Na ANYCUBIC Kobra navíc můžete použít veškeré standardní typy materiálů, jako je PLA, ABS, PETG či TPU.

ANYCUBIC Kobra FDM nyní naleznete ve výprodeji v internetovém obchodě Cafago. Do této limitované nabídky je však zahrnuto pouze 60 kusů a více než polovina je už pryč. Mrkněte se tedy, zda na vás ještě nějaký zbyl. Nezapomeňte při nákupu využít náš slevový kupón FKBR3, se kterým dosáhnete na -12% slevu. 

Dotykový displej Creality Sonic Pad pro 3D tiskárny

Většina tiskáren je sice vybavena svými displeji, ale v rámci snížení nákladů a pořizovací ceny jsou velmi malé. Náročnější uživatelé, kteří touží po větším přehledu a informacích, si mohou tyto 3D tiskárny kdykoliv rozšířit o další příslušenství, včetně právě přídavného dotykového displeje. Creality Sonic Pad je pak kompatibilní s většinou tiskáren dostupných na našem trhu. 

Vzhledem k tomu, že ho vyrábí společnost Creality, je již předkonfigurován pro jejich modely 3D tiskáren, jako je Ender 3 V2, Ender 3 S1 či Ender 3 S1 Pro. Hlavní předností Sonic Pad je však jeho 7palcový displej, jež pracuje na výkonné 64bitové platfromě s firmwarem Klipper.

Jako další výhodu Sonic Padu můžeme uvést fakt, že významným způsobem zrychluje tisk, a to díky vylepšeným algoritmům, které se postarají o optimalizaci výkonu motorů. Tím samozřejmě docílíte i kratší doby tisku. Sonic Pad je vybaven 4x USB portem, RJ45 portem i module WiFi. Užitečná může být i integrovaná kamerka, díky které můžete sledovat váš tisk v reálném čase. Díky přítomnému modulu WiFi můžete také Sonic Pad ovládat dálkově, což vám samozřejmě poskytuje určitou míru flexibility. 

Dotykový displej Creality Sonic Pad pro 3D tiskárny nyní seženete v -25% slevě v internetovém obchodě Cafago. S naším slevovým kupónem RWSS jej však získáte s ještě sympatičtější -33% slevou. Součástí nabídky je doprava zdarma do 1-2 pracovních dní.