Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Výprodej: Až 67% sleva na laserové gravírovačky Atomstack

PR článek
Gravírovací stroje představují revoluci v řemeslné a designérské výrobě. Stávají se nepostradatelným pomocníkem pro řemeslníky, designéry i malé podnikatele.

Chytrá elektronická zařízení jsou v dnešní době stále populárnější. Na trhu najdete mnoho různých revolučních strojů, které svou univerzálností rozšiřují možnosti personalizace a designu nejrůznějších výrobků. Možná jste již měli možnost se setkat s 3D tiskárnami, typickými zástupci této kategorie, jež pomáhají tvůrcům převádět své kreativní nápady z digitální podoby na hmatatelné vytisknuté předměty.

O něco méně známým inovativním přístrojem v oblasti personalizace jsou laserové gravírovací tiskárny, které dokážou usnadnit práci nejen běžným lidem pro osobní potřebu, ale i soukromníkům, jako jsou drobní řemeslníci, truhláři nebo designéři.

Gravírovací stroje umí vyrábět originální produkty s nevídanou precizností přesně podle přání a požadavků zákazníka. Laserové gravírování je velice precizní a dá se provádět na různé druhy materiálů – od dřeva, přes karton, kůži a plast až po kov. Pojďme si blíže představit pár oblíbených gravírovacích strojů, které můžete nyní pořídit za zvýhodněnou cenu.

Laserový gravírovací stroj Atomstack Maker A5 V2 6W

Popusťte uzdu vaší fantazii s vysokorychlostním laserovým gravírovacím strojem Maker A5 V2 od Atomstack, u něhož můžete na gravírování využít prostor o velikosti až 400 × 400 mm. Přístroj zvládne gravírovat s přesností 0,01 milimetru a to rychlostí 24000 mm/min. Gravírováním můžete nápaditě ozvláštnit velkou škálu materiálů různé tloušťky – dřevo, bambus, karton, plast, kůži, plošné spoje, sklo, keramiku, oxid hlinitý, lakovaný kov a mnoho dalších.

Světelný zdroj s ohniskovou vzdáleností 50 mm je vybaven novou zaostřovací jednotkou, která vylepšuje kvalitu a přesnost řezání. Výkon laserového paprsku je 40 W a jeho výstupní optický výkon je 5,5–6 W. Váš zrak je před paprskem chráněn speciálním krycím filtrem, který filtruje 97 % ultrafialového světla.

Laserový gravírovací stroj Atomstack Maker A5 V2 6W nyní můžete zakoupit s 67% slevou v internetovém obchodě Cafago. Tato výhodná cenová nabídka platí jen pro omezené množství kusů a je časově omezena. Doprava je započítána v ceně, a pokud si vyberete zaslání z německého skladu, vyhnete se placení poplatků za clo a DPH.

Laserový gravírovací stroj Atomstack Maker A10 V2 10-12W

Druhým modelem v našem výčtu je gravírovačka Atomstack Maker A10 V2, která rovněž disponuje velkou gravírovací plochou 400 × 400 mm. Její specifikace jsou velice podobné prvnímu typu gravírovacího stroje, tento model je však ještě výkonnější. Výkon laseru je roven 40 W a výstupní optický výkon laseru je 10–12 W. Díky němu stroj dokáže prořezat až 20 mm tlustý kus dřeva a černý akryl o tloušťce 15 mm.

Obě laserové gravírovačky (Maker A5 V2 a Maker A10 V2) běží na operačních systémech Win XP, Win 7, Win 8, Win 10 a podporují klasický gravírovací software, příkladem jsou programy LaserGRBL nebo LightBurn. Nechybí ani kompatibilita s počítači Mac. Napájení obou gravírovacích strojů je 100–240V AC 50/60Hz a výstup je 12V 5A.

Pokud budete mít zájem, Atomstack Maker A10 V2 10-12W nyní seženete na webu Cafago s 57% slevou. Neváhejte, slevová akce je časově omezena a platí jen na 737 kusů.

Diskuse ke článku Výprodej: Až 67% sleva na laserové gravírovačky Atomstack

Žádné komentáře.