Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vytěžte z bezdrátových sluchátek maximum: Xiaomi Haylou GT1 vydrží až 12 hodin

PR článek
Bezdrátová sluchátka se v posledních měsících posunula mílovými kroky kupředu. Ještě donedávna je tížila především výdrž, která sotva stačila na jednu delší jízdu vlakem. Xiaomi Haylou GT1 vám ovšem vydrží hrát od rána až do večera.

Bezdrátové technologie v posledních letech silně přibývá, například v domácnosti se na ni spoléháme u většiny zařízení. Na cestách už je to ovšem jiná pohádka, jelikož tam svádíme nekonečnou bitvu s kapacitami baterií. Na kompromis konečně můžete zapomenout. Xiaomi Haylou GT1 přináší veškeré benefity bezdrátového poslechu hudby a kombinuje je s neuvěřitelnou výdrží až 12 hodin.

Každé ze dvou sluchátek disponuje vlastní baterií o kapacitě 43mAh, avšak v samotném pouzdře se ukrývá dalších 380mAh šťávy. Jednotlivé pecky zvládnou hrát sice 3 a půl hodiny v kuse, ale při každém schování do pouzdra se zase nakrmí. Samotné pouzdro totiž slouží jako powerbanka s dalšími 12 hodinami v rezervě.



Další výhodou, že se sluchátka nabíjejí skrz powerbanku, je možnost separátního dobíjení. Pouzdro můžete pohodlně dobíjet a zároveň sjíždět celou sérii svého oblíbeného seriálu, aniž by vaše ucho tížil kabel. Uvidíte, jak rychle si na nový komfort zvyknete a začnete přesvědčovat i ostatní, kteří stále žijí včerejškem.

Ovládání je vskutku jednoduché a příjemně intuitivní. Stačí poklepat na pecku a dle aktuální činnosti buďto přijme či položí hovor nebo pozastaví či spustí písničku. Dokonce jsou natolik chytré, že dvojitým poklepáním na levou pecku se vrátíte o písničku zpět, na pravou pecku o písničku dopředu. Svůj mobilní telefon tak nebudete vytahovat kvůli každé prkotině. 

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Haylou GT1 pořídíte nyní v předvánoční slevě za senzačních 370 Kč v internetovém obchodě Ebay, který poskytuje dopravu zdarma a garanci vrácení peněz.