Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vytvořte si vlastní logo online za pár minut! S neomezeným počtem návrhů zdarma

PR článek
Tvář vaší firmy je tím prvním, čeho si zákazníci všímají, a tak je zapotřebí na první dojem dbát maximální důraz. Logo firmy vyjadřuje podstatu vašeho podnikání a okamžitě formuje vztah s vašimi zákazníky. Vryjte se lidem pod paměti.

Stejně jako v mezilidských vztazích, i při kontaktu zákazníka s firmou je nutné dbát na dobrý první dojem. Než však vůbec stihnete zapůsobit svými službami, produktem či šarmantní kolegyní, prezentujete zákazníkovi svoji firmu už vlastním logem, které představuje tvář vaší firmy a promlouvá o vašich kvalitách, profesionálnosti a důvěryhodnosti.

Logo je jedním z prvních velkých rozhodnutích a investicí, které učiníte. Může vaší firmě pomoci v růstu, nebo ji také držet na dně jako kotva. Je proto důležité mu věnovat značnou pozornost a nebát se experimentovat. Grafičtí návrháři jsou bohužel předraženi a chybí jim garance, že skutečně dostanete, co si představujete.

Mějte tvorbu svého loga maximálně pod kontrolou a navrhněte si jej sami i bez znalostí Photoshopu či jiných editačních programů. S bezplatným online programem Logaster získáte během pár minut neomezené množství návrhů svého loga, které si můžete přizpůsobit maximálně na míru, aby vaše tvář firmy přímo přetékala originalitou a vryla se lidem navždy pod kůži.

Služba Logaster už tímto způsobem připravila vlastní logo pro více než 9 milionů firem po celém světě, z nichž každé je naprosto unikátní a plně přizpůsobené. Na ukázku několika tisíců z nich se ostatně můžete podívat na oficiálních stránkách, kde si rovnou můžete návrh svého loga bezplatně vymyslet.

Počet bezplatných návrhů je neomezený, a můžete se tak v jednoduchém intuitivním editoru nimrat, dokud nenajdete své magnum opus. Logo si pak můžete stáhnout v nízkém rozlišení, abyste si jej mohli vyzkoušet naostro a případně rovnou používat. Ve vysokém rozlišení si pak logo můžete zakoupit za pouhých 10 dolarů, což vás vyjde i levněji než benzín, který projedete na schůzku s grafickým návrhářem. 

Vyzkoušejte si jak vytvořit logo s Logaster  buďto přímo v prohlížeči na oficiálních stránkách, nebo si stáhněte plugin do WordPressu a rovnou si s ním hrajte na svých webovkách. Takové zájemce odkážeme naoficiální návod, jak plugin nainstalovat a zprovoznit, kde také naleznete odkaz k jeho stažení.