Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Za Štědrým dnem číhá nový semestr. Vybavte se na raketový start do lavic a práce

PR článek
Předtím než přijde vánoční euforie, je na čase se zamyslet nad tím, co nás čeká v novém roce - pracovní a školní povinnosti. Zpříjemněte si svůj vstup do roku 2019 a pořiďte si nějaké vhodné technologické doplňky, které stále naleznete v předvánočních slevových dozvucích internetových obchodů.

Klasické studium a příprava na zkouškové období se svíčkou na stole a perem namočeným v inkoustu v ruce je už dávno pasé. Veškeré studium se dnes již prakticky neobejde bez moderních technologií, které mají usnadnit a zpřehlednit studium.

Právě zde přichází na scénu internetový obchod Gearbest, který vytvořil speciální vánoční nabídku, která nesmí chybět v tašce žádného studenta připravujícího se na zkouškové období a další semestr. Důležitým faktem je, že nabídka je dozvukem předvánočních výprodejů, a tedy časově velice omezená. Je proto načase na chvíli opustit vánoční euforii a začít myslet na budoucí školní povinnosti. Štěstí přeje připraveným. 

#1 gocomma 2.4G Wireless Touch Mouse 

Myš je naprosto základní ovládací prvek u všech počítačů a notebooků. Tato má navíc výhodu, že je bezdrátová a extra tenká, takže do vašeho batohu ji strčíte prakticky kamkoliv a vaše záda nic nepoznají.

Je elegantní, třítlačítková, z dosahem až 10 metrů. Na 2 AAA baterie dokáže pracovat díky úspornému režimu více jak 3 měsíce, a to naprosto bezúdržbově. V internetovém obchodě Gearbest ji pouze nyní naleznete s 26% slevou.

#2 Gocomma 3 in 1 Charging Dock for iPhone

Milovníci technologických vymožeností od společnosti Apple jistě ocení nabíjecí stanici pro iPhone, iWatch a AirPods pohromadě. Díky kompaktní stanici ušetříte místo na vašem pracovním stole a zefektivníte nabíjení vašich zařízení. Navíc vypadá elegantně. 

#3 Alfawise H100 Wireless Presenter Pen PPT Controller Pointer

Při přednášení u svých prezentací můžete samozřejmě poukazovat na důležité pasáže prstem nebo dřevěným ukazovátkem. Daleko lepší volbou však je bezdrátové digitální ukazovátko. Oproti svým digitálním kolegům navíc nevyzařuje škodlivé laserové záření, a z žádných očí tedy neuděláte jedináčky. 

Naproti tomu nabízí časování do konce prezentace, zvětšovací lupu, ochranu proti ztrátě, klasické ukazovátko a další. Za zmínku také stojí dosah, který činí skvělých 20 metrů. To znamená, že klidně si můžete sedět na druhé straně místnosti a nemusíte se obtěžovat stát před zraky svých posluchačů.

#4 Jumper EZbook S4 Notebook 8GB RAM 256GB SSD

Málokdo se obejde bez notebooku, proto jeden parádní kousek zařadil Gearbest do své slevové nabídky s 22% nižší cenou Jedná se o notebook s 14palcovým FullHD displejem, pořádnou porcí 8GB RAM a rychlým 256 SSD diskem pro plynulý chod.

Rychlost a výkon jsou podpořeny procesorem Intel Apollo Lake s frekvencí až 2,4 GHz. Výrobce zároveň myslí i na volné chvíle, kdy chce každý vypnout a zapařit nějakou dobrou hru, o které se postará integrovaný grafický čip Intel UHD Graphics 600, se kterým stačíte i na ty nejnovější pecky, žel v nižších detailech. 

#5 Teclast P10 4G Phablet 

Poslední z řady nezbytných doplňků je desetipalcový Phablet. Tento konkrétní model je nadupaný Androidem 8.1 a MTK 6737 Quad Core procesorem. Samozřejmostí je i duální kamera pro videohovory a streamování svých zážitků. Jde o tenkého a výkonného společníka, kterého se vyplatí mít po ruce.

Poslouží každému na přehrávání hudby, filmů, prohlížení prezentací, studium, hraní her a mnoho dalšího. Mezi jeho přednosti dozajista patří i jeho mobilita. Ideální pro rychlé studium nebo čtení knih při jízdě v městské hromadné dopravě.