Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Zachraňte nábytek od svých čtyřnohých mazlíčků a pořiďte jim tento chytrý gadget

PR článek
Naše domácí mazlíčky milujeme snad více než většinu lidské rasy. Udělali bychom pro ně první-poslední, ale ne vždy se jim můžeme plně věnovat. Výměnou za naši nepozornost paak často bývá rozcupovaný nábytek. Naštěstí existují elektronické hračky, které je zabaví za nás.

Většina mobilních telefonů dnes bývá vybavena různými senzory, vibračními motorky, gyroskopy a akcelerometry. Tyto technologie však mají daleko širší využití, které vyjma našich kapesných miláčků využijí například také naši domácí mazlíčci. Ti živí. Čtyřnozí.

Svým zvířecím členům domácnosti často pořizujeme různé plyšáky, gumáky a jiné hračky s naivní představou, že je tyto nehybné předměty zabaví. Nechte do života vašich psů a koček vstoupit chytré technologie, a dopřejte si zaslouženého klidu a zachraňte svoji domácnost před rozcupováním.

Tato chytrá kulička od společnosti Xiaomi je zabaví i mechanicky, smyslně i vizuálně. Integrovaný vibrační motorek ji nutí pobíhat ze strany na stranu, a zcela jistě si vyslouží pozornost vašich čtyřnohých přátel. Kdyby ani to nepomohlo, skrývá se uvnitř nádobka na různé koření, které upoutá čich. Po vizuální stránce potěší jejich i vaše oči, jelikož se v pestrých barvách a s malůvkami ťapek bude dobře vyjímat v každé domácnosti.

Kulička je dále vybavena senzory pohybu, které detekují jakékoliv překážky. Vyhne se tak spolehlivě veškerému nábytku a odvrátí se například od skříňí, vitrín a knihoven. Nabíjena je klasicky Micro USB kabelem a na jedno nabití vydrží až 5 hodin. Ovládání nemůže být už jednodušší, jen kuličku roztřepete v ruce a položíte na zem.

Rozhodně potěší také cenou, která je srovnatelná s běžnými hračkami vystavenými v obchodech se zbožím pro domácí mazlíčky. Narozdíl od těch však vydrží i hrubé zacházení, odolá všem zubům a drápům a především splní svůj účel. Doporučujeme zakoupit přes světoznámý internetový obchod Ebay, který k objednávce poskytuje garanci vrácení peněz v případě jakýchkoliv potíží s dodáním.