Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Sponzorováno: Zásoby pro předobjednávky Galaxy Note7 v Česku jsou vyčerpány

PR článek
Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak oznámila, že množství modelů Galaxy Note7 dostupných pro předobjednávky bylo během jednoho týdne zcela vyčerpáno. A daří se i dalším modelům z řady Galaxy, které obsazují globálně nejvyšší místa v prodejnosti.

S cílem uspokojit co nejvíce zákazníků je start prodeje nových Note7 naplánován do několika fází. Ve vybraných zemích bude prodej zahájen 2., resp. 9. září a na českém trhu bude možné Galaxy Note7 zakoupit od 16. září.

Chceme uspokojit co nejvíce zájemců a věříme, že právě postupným uváděním smartphonů Note7 na evropský trh předejdeme potenciální nespokojenosti ze strany zákazníků, na které by se nedostalo. Těšíme se, že od 16. září budeme moci přivítat nové členy do rodiny Note,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení Samsung Electronics Czech and Slovak. 

Ještě před zahájením možnosti předobjednání počet registrovaných zájemců o nový Note7 přesáhl počet zájemců o Galaxy S7 a S7 Edge, což vedlo k nastavení limitu pro předobjednávky na Note7
v Evropě. Tento limit je specificky nastaven tak, aby bylo možné uspokojit co největší počet zákazníků o nové modely v okamžiku, kdy se začnou prodávat.

Galaxy S7 Edge je v současnosti nejprodávanějším androidem 

Samsung prodal v letošním prvním pololetí celkem 13,3 milionu kusů topmodelu Galaxy S7 Edge, což představuje 2,3% podíl na celkových prodejích chytrých telefonů s Androidem za stejné období. Výkonný ředitel analytické společnosti Strategy Analytics, Neil Mawston, je přesvědčen, že úspěch tohoto modelu spočívá právě v unikátním zaobleném displeji, díky kterému nabízí oproti konkurenčním zařízením komfortnější ovládání telefonu.

Telefony od Samsungu se ale umístily i na dalších dvou pozicích nejprodávanějších androidích smartphonů. Druhou příčku totiž obsadil s celkem 13 miliony prodaných kusů cenově zajímavý Galaxy J2, třetí příčka pak náleží levnějšímu ze současných topmodelů. Galaxy S7 si za letošní první půlrok pořídilo 11,8 milionu uživatelů.

Tagy: 
Zdroje: 

Článek sponzorován společností Samsung

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi