Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Zdravý chrup bez námahy: S elektrickým kartáčkem ušetříte čas, nervy i peníze

PR článek
Čištěním zubů trávíme každý den, ráno i večer, dlouhé minuty. Skoro si až říkáme, jak by bylo krásné, kdyby tuhle úmornou činnost někdo odvedl za vás. Ale kdo? Tak například elektrický zubní kartáček od Xiaomi, který jen vložíte do úst a můžete svoji pozornost stočit jinam, zatímco se vám postará o chrup.

Každý z nás je nucen si každé ráno dle doporučení lékařů několik minut „kvrdlat“ rukou a čistit si zuby, přitom však navíc dodržovat zásady zubní hygieny, systém čištění zubů, vedení tahů a dalších. Při nedbalém čištění nás pak ústa odmění zubními kazy, hrozbou vypadávání zubů a především častými a nákladnými návštěvami zubaře. 

Jedna věc je nepříjemné trauma v zubní ordinaci, druhá věc jsou pak finance, které musíte zaplatit za opravu zanedbávaných zubů. Právě proto přišel na trh elektrický zubní kartáček So White EX3 od společnosti Xiaomi, který je navíc v tuto chvíli ve zvýhodněné akci na ebay.com. Zásady správného čištění dodržuje za vás, a vy tak můžete mít klid na duši. 

Díky lepší zubní hygieně zmenšíte riziko vzniku zubního kazu a necháte svoji peněženku plnou. Při používání elektrického zubního kartáčku navíc odpadají i starosti s podrobným drhnutím každého zubu a přemýšlením nad tím, zda jste zub vyčistili správně. Stačí totiž jen přejet s Xiaomi So White EX3 abyste měli jistotu, že na vašem zubu nezůstal žádný plak. Elektrický zubní kartáček je také ideální volbou pro lidi, kteří mají pohybové omezení či zablokovaná záda. 

Velice pozitivní je i váha samotného kartáčku, která činí pouhých 50g. Potěší i nadprůměrně dlouhá výdrž baterie, která na jedno nabití dokáže sloužit až 25 dní při čištění dvakrát 2 minuty denně. Jeho ergonometrický design bezvadně sedne do každé ruky. O samotnou hygienu se pak starají tři úrovně vibrací od nejvyšších, které činí 31 000/minutu, po extra hloubkové čištění až po nejjemnější vibrace pro masáž dásní.

Pro bezpečnější hygienu vás kartáček sám změnou vibrace upozorní po 30 sekundách na nutnou změnu místa čištění. Po uplynutí dvou minut dojde pak k jeho vypnutí. Vy se tedy nemusíte opravdu o nic starat a jen vyčkáváte na signály z kartáčku. Samozřejmostí je pak certifikace IPX7, která garantuje, že po upotřebení můžete kartáček bez problémů opláchnout pod tekoucí vodou. 

Elektrický zubní kartáček naleznete nyní v akci za pouhých 299 Kč na celosvětovém internetovém obchodě Ebay, který poskytuje dopravu zdarma a garanci vrácení peněz.

DOPORUČENÍ: Pokud trpíte specifickými zdravotními problémy, doporučuje se předchozí konzultace s vaším stomatologem