Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

5 důvodů, proč si pořídit digitální TV ještě dnes

PR článek
Žijeme v době, když už i televize disponují podobnými funkcemi jako počítače. O tom, zda-li je vlna moderních technologií pozitivní či ne, by se dalo spekulovat. ale i přesto možná budete překvapeni, jaký multimediální požitek vám digitální televize přinese.

Blížící se Vánoce jsou navíc perfektní příležitostí, jak se konečně vybavit špičkovou digitální technologií - bez výčitek. My vám nyní prozradíme důvody, proč byste letos měli sobě nebo svým blízkým nadělit pod stromeček třeba právě O2 TV.

1)   Zpětné zhlédnutí

Vyrazili jste na pivo s kamarády a nestíháte svůj oblíbený seriál? Nebo zrovna vysílají živý přenos důležitého sportovního zápasu a vy jste jako na potvoru v práci? Žádný problém. Podívejte se na něj později, klidně i 50 h po odvysílání. Diváci v hledišti jsou navíc omezení výhledem ze svého místa, vy si však volíte i úhel kamery, který se vám líbí nejvíce. S O2 TV vám zkrátka nic neunikne.

2)   Přeskakujte reklamy

Vadí vám při sledování filmu otravné reklamy? Nenechte je, aby vám do něj skákaly pouze ony, skákejte i vy do nich. Nahrajte si jakýkoli pořad a užijte si ho bez reklam.

3)   Dejte si pauzu kdykoli chcete

Další předností je i to, že pány vysílání se stáváte vy. Potřebujete-li si vyřídit např. hovor nebo se chcete rychle osprchovat, nemusíte čekat na reklamu, ale televizi si jednoduše stopnete.

4)   Bohatá videotéka

Filmy si nestahujete, pouštíte si je hned - digitální televize se totiž pyšní napěchovaným filmovým i seriálovým archivem. Vybírat můžete ze 700 filmů, které si posléze vychutnáte ve špičkové, obrazové i zvukové, kvalitě. S O2 TV si doma vykouzlíte luxusní kinosál, do něhož nepotřebujete lístek.

5)   Sleva  2 000 Kč na Xbox nebo nový mobil

Nadchli jsme vás jedinečnými funkcemi, nebo stále ještě zvažujete, zda se vám digitální televize vyplatí? Odpověď zní – ano, vyplatí! O2 si letos hraje na Ježíška a slevou obdaruje nejen nové majitele digitální televize, ale i stávající, kteří si svůj nynější tarif  byť jen zvýší.

Jestliže jste se letos i vy rozhodli pro štědré Vánoce s O2, zůstaňte v pohodlí domova a uskutečněte svůj nákup na O2 eshopu. Nebo zavolejte na bezplatnou linku 800 02 02 02 a nechte si poradit ochotnými odborníky. 

Tagy: 

Diskuse ke článku 5 důvodů, proč si pořídit digitální TV ještě dnes

Úterý, 12 Prosinec 2017 - 16:46 | Czenda | Počkám si na článek "Alespoň jeden důvod,...

Zobrazit diskusi