Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Never Settle Forever bundle k Radeonům přijde ještě v srpnu

AMD the way its meant to be bundled
Roy Taylor z AMD v oficiálním rozhovoru zmínil, že společnost chystá aktualizaci herního bundlu k Radeonům HD 7000. Pokud uvažujete o nové grafice, ale stávající výběr her vás neoslovuje, počkejte…

Nový balík nahradí stávající nabídku, která byla sestavena ve druhém kvartálu letošního roku a zahrnuje (v současnosti) Crysis 3, FarCry 3: Blood Dragon, Bioshock: Infinite a Tomb Raider. Dosavadní konstelace se ale v řádu týdnů změní, Taylor však odmítl konkretizovat, které hry budou v nové verzi obsažené - prozradil pouze název: Never Settle Forever.

Podle serveru Softpedia (není nám ovšem jasné, kde tuto informaci vzal) by se v srpnovém balíku měly objevit některé nebo všechny z následujících titulů: Splinter Cell: Blacklist, Lost Planet 3 nebo Raven’s Cry, Grid 2 a Company of Heroes 2. Jmenovaný výčet však berme se značnou rezervou a to hned ze dvou důvodů. První zmíněná hra, tedy Splinter Cell: Blacklist, je již součástí bundlu Nvidie a je tudíž méně pravděpodobné, že by se mohla objevit v krabicích s Radeony (není to ovšem nemožné, AMD se na vývoji tohoto titulu rovněž podílela). Druhý: Alespoň jeden ze stávajících titulů, předpokládáme, zůstane i v novém balíku (tak tomu bylo i při dubnové aktualizaci).

Gamingevolved Battlefield 4

Závěrem můžeme připomenout, že další aktualizace se pravděpodobně chystá na říjen (případně listopad), kdy dojde k vydání nové generace Radeonů pracovně zvané Volcanic Islands. Starší zprávy hovořily o zahrnutí očekávaného Battlefieldu 4. Taylor sice o jeho doplnění výslovně nemluvil, ale zmínil jej jako příklad graficky nejpokročilejší z nadcházejících her a potvrdil již dříve zmiňovanou spolupráci AMD na vývoji.

Diskuse ke článku Never Settle Forever bundle k Radeonům přijde ještě v srpnu

Úterý, 6 Srpen 2013 - 18:47 | TyNyT | netcode bude asi stále stejný - bohužel. Nicméně...
Úterý, 6 Srpen 2013 - 15:39 | ZELEZNAK | kdyby enom sekundu :D:D
Úterý, 6 Srpen 2013 - 14:55 | Dave Tramtunberk | BF4 ? Děkuji nechci, vypada to jak BF3 s jiným...
Úterý, 6 Srpen 2013 - 14:40 | DRK | No jestli to bude jako s tím crysis 3, u MSI akce...

Zobrazit diskusi