Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Co odhalí největší světový veletrh moderních technologií? CeBIT 2018 mění tvář

PR článek
Na výstavišti v německém Hannoveru se letos opět odehraje největší světový veletrh informačních technologií, CeBIT 2018. Zažijte s námi největší koncentraci moderní a chytré techniky, a svůj úžas přesuňte od obrazovek přímo do centra dění.

Letošní ročník veletrhu CeBIT se zaměří hned na několik oblastí informačních technologií, obzvláště pak bezpečnost, umělou inteligenci, internet věcí, virtuální a rozšířenou realitu, blockchain, budoucnost mobility, drony, samořídící systémy, humanoidní roboty a další. Tentokrát se festival rozdělí do čtyř bloků, aby blíže oslovil nadšence, odborníky i startupy shánějící investory.

Podívejte se, jak vypadal loňský ročník, kteřý přilákal přes 3000 firem z více než 70 zemí světa. 

V rámci bloku d!tec se setkáte s revolučními nápady a technologiemi, které si kladou za cíl transformovat současnou společnost a ekonomiku. Mezi prvními na světě se seznámíte s nejnovějšími projekty smíšené reality, umělé inteligence, deep learningu, blockchainu a dalších moderních fenoménech.

Podobně zajímavým blokem bude také d!talk, kde osobnosti a průkopníci digitalizace vystoupí na pódium ve více než 10 výstavních halách, aby prezentovali své vize, zkušenosti a současné projekty, které naživo uvidíte pouze tady a nikde jinde. Těšit se můžete na vizionáře z Boston Dynamics, globálního lokalizačního systému what3words, Amazon Alexa, Shazam, IoT bezpečnostního znalce Mikko Hypponena a další. 

V rámci bloku d!talk vystoupí i společnost Boston Dynamics specializující se na robotiku

Začínající podnikatelé či rozjeté startupy jistě využijí blok d!conomy, zaměřený na byznys, a d!campus, kde se můžete v rámci networkingu spřátelit s významnými osobnostmi z celého světa.

Na jedinou vstupenku se lze volně pohybovat napříč všemi bloky. V době konání veletrhu (11-15. června 2018) se navíc přemění celé město Hannover v centrum digitalizace, čímž se stává perfektní dovolenkovou destinací pro všechny, kteří by rádi nahlédli do světa budoucnosti. 

Získejte extra zlevněnou vstupenku za symbolických 50,- EUR při nákupu do 27. května 2018. Bez slevového kódu se dále cena po 27. květnu navyšuje na 200,- EUR. Podrobnosti, jak čerpat slevu, naleznete zde: Slevový kód na výstavu CEBIT 2018 pro čtenáře magazínu CDR.cz a Diit.cz