Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Do bazénu s hudbou: Voděodolné bezdrátové repráčky JBL vám zpříjemní letní dny

PR článek
Zpoza kouta už netrpělivě vyčkávají parné slunné dny, které vystřídají aktuální aprílové počasí. Nastane idylka s vegetem na lehátku, bronzem na těle, brýlemi na očích a drinkem v ruce. Zpříjemněte si svoji pohodičku také hudbou, kterou si můžete vzít klidně k bazénu či do bazénu.

Důvod? Hudba dokáže pozdvihnout každý životní zážitek do vyšších rovin, jenže pro takovou glorifikaci okamžiků potřebuje toho správného prostředníka. Své oblíbené interprety posloucháme už jen výhradně přes mobilní telefon, jejichž reproduktory se ale zastavily v čase a zastraší je i pouhý šplouch vody. Bezdrátové repráčky JBL GO2 vás ovšem přesvědčí, že existuje řešení.

Komfort? Ručník konečně povoláte do zbraně, až když budete vylézat z vody. Reproduktory JBL GO2 disponují certifikací IPX7, a vydrží pod hladinou zadržet zaručeně déle než vy. Nějaký cákanec je tedy nevyřadí ze hraní, takže si přeskakujte mezi skladbami s mokrými prsty jak je libo. S integrovaným mikrofonem si vyřídíte své hovory, aniž byste šmatali na displej telefonu nebo jej přikládali k uchu celí zmáčení.

Cena? Čtěte-li tento článek včas, tak lepší než kdy dříve. Na internetovém portále Ebay.com je aktuálně naleznete zlevněné o 30 % z původní ceny s dopravou zdarma. Zásoby se však rapidně tenčí a jejich výprodej také nepotrvá věčně. Omrkněte tedy, zda patříte mezi včasné zájemce.


Kvalita? Bezdrátová technologie Bluetooth 4.1 se postará o bezztrátový přenos zvuku tam i zpět. Baterie o kapacitě 730mAh vystačí až na pět hodin hraní, což vás z vody dříve vyženou varhánky. Přesné parametry naleznete na stránkách produktu.

Bezpečnost? Díky bezdrátové technologii můžete nechat telefon schovaný v batohu, a nepelášit tak ho rychle schovat při prvních náznacích deště. Užíváte-li si navíc někde na veřejném koupališti nebo pláži, ochráníte telefon i před zraky rádoby chmatáků.