Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Gentlemani na levačce, co hlídají chytře nejen čas ale i váš zdravý životní styl

PR článek
Vánoce se blíží, nákupní horečka sílí, až se z toho hlava točí. Koupené dárky se už hromadí ve skříni a… co třeba ještě maličkost? Co je malé, to je přece krásné. Na smart hodinky tohle moudro stoprocentně sedí.

Chytré hodinky jsou fenoménem a často žádaným produktem. Na trhu jich existuje tolik, jako je oblázků na písečných plážích, tudíž skoro nekonečno. Kdo tenhle módní a doplňkový segment pečlivě sleduje, ten ví, kde a co za kolik dobře pořídit. Ale kdo s tímhle začíná a vyzná se v nich jak ve španělské vesnici, tomu se může hodit drobný redakční tip.

Proto jsme na oblíbeném internetovém obchodě TomTop vytipovali dvojici chytrých hodinek, o kterých s klidem můžeme říci, že u nich rozhodně „nekoupíte zajíce v pytli“, ale kvalitu v dobrém poměru cena/výkon.  

L5 Smart Watch

Náš druhý favorit se jmenuje L5 Smart Watch a je dostupný v černé, červené a zelené barvě. Tyto chytré hodinky mají LCD dotykový displej má 1,3 palce s rozlišením 240 x 240 pixelů. Na jedno nabití vydrží 7 dní a vodotěsnost mají taktéž na kvalitě IP68, což je v překladu – koupat ano, ale do sauny rozhodně ne.

Z funkcí vyzdvihněme např. sledování spánku, monitorování sportovních a fitness aktivit a synchronizací informací – jste neustále v centru dění, vidíte, kdo vám volá, píše, jaké je počasí, kolik jste toho už za den nachodili, jaký že je tep srdce atd. Hodinky jsou vaší prodlouženou myslí a rukou. Z jazyků na ovládání hodinek je na výběr číslovka 9, bohužel čeština v tom zahrnutá není, ale za tu cenu to hodinkám rychle prominete.

Cenově totiž vycházejí na 750 Kč, a pokud to mají být vaše první smart hodinky v životě či někoho vám blízkého, tak jako nádherný dárek jsou skvělou investicí. Balení kromě hodinek standardně obsahuje nabíjecí kabel a uživatelskou příručku.

ALLCALL W2 3G Smart Watch Phone

Tyhle hodinky jsou naprostým šlágrem – zvládnou i telefonovat. ALLCALL W2 3G Smart Watch Phone mají rozlišení 1,39 palce a 2 MP fotoaparát s rozlišením 400x400 pixelů. Běží na Androidu 7.0 s podporou karty Nano SIM, síť 3G. Na interní paměti čeká 16 GB a 2 GB operační paměti. Vody se rozhodně neleknou – voděodolný stupeň IP68. S ovládáním a výběrem jazyku budete také více než nadmíru spokojeni – čeština je pěkně dispozici.

Multifunkční vějíř funkcí hodinek je více než decentně šarmantní, jen sami považte na těchto příkladech: GPS, synchronizace zpráv, hlasové vyhledávání, G – senzor, krokoměr, monitor srdečního tepu, kompas, vytváření připomínek nebo předpověď počasí. Uvnitř balení naleznete kromě hodinek a příručky také nabíjecí kabel. Všechno dostanete pěkně komplet.

Když na TomTopu při nákupu těchto chytrých hodinek uplatníte slevový kupón: CMALCALLtak jsou vaše za nádherných cca 2 630 Kč. Cena, které je více než přátelská na to, když se zváží, co vše hodinky umějí a čím pozitivně mohou obohatit váš život.