Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Honor Band 5 jsou ideálním pomocníkem na blížící se podzim a zimu. Nyní ve slevě

PR článek
Pro mnohé je konec léta přelom. Nastává nový školní rok a podzim. Vybavte se do každodenního života a připravte se na sportovní výkony za sychravé počasí s tímto kamarádem do deště.

I když už je léto pomalu za námi a podzim klepe na dveře, se sportem konec není. A nejen při sportu člověk ocení technologický hit letošního roku, který pochází z dílny společnosti Huawei – chytrý náramek Honor Band 5. Tento chytrý náramek se hodí jak při sportu, tak při každodenním životě.

Band 5 se může pochlubit elegantním a moderním designem, kterému dominuje 0,95 palcový AMOLED displej s rozlišením 240 x 120 pixelů a baterií s dvoutýdenní výdrží o kapacitě 100 mAh. Aby toho nebylo málo, je zde integrována technologie Bluetooth 5.0, které má oproti předchozím verzím větší dosah a menší spotřebu. Tento náramek je ideální právě do podzimního sychravého počasí, vzhledem k jeho vodotěsnosti do 50 metrů ho nějaký zářijový deštíček či záplava potu nemůže absolutně rozházet.

Další zajímavé funkce, kterými se Honor Band 5 pyšní, jsou speciálně vylepšené měření srdečního tepu díky senzoru TruSeen 3.5, sledování kvalitního spánku nebo dnes již samozřejmý krokoměr. Celkem nadstandardní je pak senzor zaznamenávající úroveň okysličení krve. To především ocení lidé, kteří trpí dýchacími potížemi nebo milovníci vysokohorské turistiky.

Tato verze je navíc speciální edice zaměřená na basketball. Díky profesionálnímu 6 osovému pohybovému senzoru může Honor nahrávat spoustu užitečných dat, například: počet vertikálních kroků, výška výskoku, odpočinek, rychlost běhu, aj. Vedle toho může měřit až 10 dalších sportovních aktivit včetně rozpoznání několika plaveckých stylů.