Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Krční masážní hlavice od Xiaomi pomůže s bolestí páteře a špatnou cirkulací krve

PR článek
Digitalizace dnešního světa, kdy prakticky veškerou práci vykonáváme zpoza židle u počítače, si odnáší svoji daň na našem fyzickém zdraví. Sedavý způsob života nás dříve či později dostihne ve formě bolesti krční páteře a špatné cirkulaci krve. Braňte se proti těmto nástrahám.

Společnost Xiaomi vyvinula masážní hlavici pro všechny, kteří dobrovolně i nedobrovolně tráví většinu svého dne u počítače. Sedavý způsob života se bohužel odráží na našem zdravotním stavu, křivíme si záda, zatěžujeme krční páteř a narušujeme správnou cirkulaci krve. Na cvičení za stolem však nemáme čas, chuť ani náladu. Přitom stačí poměrně málo a většině těchto problémů zamezíte nebo je alespoň z velké části odvrátíte.

Masážní hlavice Xiaomi Jeeback je elektronický nástavec za krk, který působí elegantně a ještě je radost jej nosit. Na zádi jsou umístěny celkem tři masážní body, které při zapnutí pulzují dle nastaveného programu a bodů intenzity. Váží pouhých 190 gramů a tedy se vám nepronese ani po delším užívání.

Masážní body jsou dále vybaveny schopností zahřívat až do 42°C a nahradí tak například tolik populární hřejivé polštářky. S nástavcem si ovšem za stejných teplotních podmínek můžete užít i příjemnou masáž, kterou vám takový polštářek nikdy neposkytne. Zahřívání krční páteře má pozitivní vliv právě na cirkulaci krve, a má tak příznivý vliv na okysličení celého těla. Od prohřáté páteře vás také bude méně bolet hlava, což ovlivňuje pozitivní náladu i produktivitu.

Jakmile nástavec sundáte, automaticky pozná, že ztratil kontakt s kůží a do minuty se vypne. Nabíjení probíhá standardně pomocí USB-C kabelu a při běžných podmínkách vydrží na jedno nabití až 7 dní.

Xiaomi Youpin Jeeback je skvělou pomůckou pro každého se sedavým způsobem života bez ohledu na věk. Pořídit jej tak můžete sobě i svým blízkým, například k Vánocům. Bohužel není nástavec k sehnání v tuzemských podmínkách a je nutné se ohlédnout po zahraničních e-shopech, mezi kterými doporučujeme celosvětově uznávaný Ebay, slibuje dodání zboží mezi 13. až 18. listopadem a poskytuje garanci vrácení peněz v případě jakýchkoliv potíží s dodáním.